/Suceava/Service auto

ING Service

Str. Trandafirilor, Câmpulung Moldovenesc 725100, România

ING Service
Service auto
4.3
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHG6+XJ Câmpulung Moldovenesc, România
+40 722 767 180
ing-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nimi Mihaela Burdea
Nimi Mihaela Burdea2 ani în urmă
Am avut o problemă cu turbina defectă la masina. Patronul a fost foarte receptiv si ne-a ajutat cu achiziționarea alteia noi si punerea mașinii în funcțiune într-un timp relativ f.scurt având în vedere că era ajunul Crăciunului, (si aveau multe alte masini in service), pentru a ne continuă drumul la MM. Chiar dumnealui a făcut probele cu masina pentru a se asigura de buna functionare a ei. Angajati respectosi si foarte muncitori.
Ana Burac
Ana Burac2 ani în urmă
Suntem foarte mulțumiți de serviciile ce ne-au fost oferite, la ING Service. Seriozitate, profesionism și calitate.
Sănătate și prosperitate la toată echipa !
Carpathianstorm
Carpathianstorm2 ani în urmă
Atitudine de doi lei. Aroganta si neorientata spre client.Am venit pentru o problema simpla si am fost trimis la magazin sa cumpar si sa fac singur.Indiferent de problema, oricat de minora ar fi, trebuie sa fii orientat spre client ca poate data viitoare vine cu o lucrare mult mai complexa si l-ai pierdut prin atitudine.Si asta sin partea patronului.
Gabriel Munteanu
Gabriel Munteanu2 ani în urmă
Ești în vacanță și ai probleme cu mașina , cauți un service auto într-o localitate pe care abia ai cunoscut-o ? O să spuneți toți ...caută pe Google , asta am și făcut.  Eram în Câmpulung Moldovenesc și am găsit ING Service . După câteva ore de așteptare  problema mea a fost rezolvată . Mai bine să nu aveți nevoie,  dar dacă se întâmplă  vă recomand să apelați la ei , veți găsi acolo o echipă de profesioniști .
Go San
Go San2 ani în urmă
MULTUMESC!
Pentru ajutorul acordat atat reparatia cat si faptul ca am avut posibilitatea de a inchiria de la dv. autovehicul in perioada reparatiei. Ati salvat concediul unei familii atunci cand credeam ca era ruinat. Recomand acest personal cu toata increderea!
MULTUMESC!
Lorydana Butnaru
Lorydana Butnaru3 ani în urmă
Profesionalismul și rapiditatea cu care ne au scos din impas fiind doar in tranzit prin Câmpulung Moldovenesc ne a făcut experiența concediului plăcută. Jos pălăria în fața dvs.. mulțumim...
Cazan Daniel
Cazan Daniel2 ani în urmă
În ajunul anului nou pe 30 dec 2020 mergând spre cluj, în câmpul lung mi s,-a blocat un etrier la masina. Neputând continua călătoria am apelat la acești profesioniști și chiar daca mai erau 30 de minute până la încheierea programului m-au primit și au rezolvat problema într-un modexemplar. Le urez pe aceasta cale un an nou bun și o sa imi aduc aminte cu drag de iei . Cinste lor
Narcisa Roxana
Narcisa Roxana2 ani în urmă
Din păcate întreaga experienta a fost extrem de neplăcută. Preturile sunt extrem de mari iar personalul foarte arogant. Am dus mașina cu o problema și am luat-o înapoi cu 5. A trebuit sa ma întorc de numeroase ori cu mașina în service după "reparațiile" efectuate ca de fiecare data sa plătesc mai mult pentru a repara ceea ce tot ei au stricat.
Locații recomandate