/Suceava/Service auto

Fetcom Citroën&Peugeot

Bulevardul Sofia Vicoveanca 7, Suceava 720196, România

Fetcom Citroën&Peugeot
Service auto
4.1
173 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6FQ+73 Suceava, România
+40 230 530 530
fetcom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cezar Mititiuc
Cezar Mititiuc2 ani în urmă
Personal foarte amabil și promt la solicitarea privind starea autovehiculului, rapiditate în rezolvarea problemelor tehnice, operativitate.Recomand efectuarea lucrărilor de reparație,revizie și itp cu toată încrederea. Am fost extrem de mulțumit de lucrările efectuate!
Antonio Onisii
Antonio Onisii2 ani în urmă
Dacă nu ar avea preturile care le au bine ar mai fi....
Vasi Vasi
Vasi Vasi2 ani în urmă
Am avut cea mai proasta experienta!Aici lucreaza niste persoane neimplicate si total dezinteresate!Mi au tinut masina doua luni de zile , timp in care am sunat de doua ori pe saptamana si raspunsul era sa mai astept pt ca nu au descoperit ce defect are! Dupa doua luni mi au spus sa mi iau masina pt ca ei nu stiu ce are...
Larisa Dirtu
Larisa Dirtu2 ani în urmă
Dacă era cu zero stele era perfect!
Zic ca schimba uleiul deși nu o fac!
Au reduceri promoționale și nu le aplica,cum a ieșit masina din garanție fac revizia doar cu vorba!
Nu recomand!
Iulian Constantin Morosan
Iulian Constantin Morosan2 ani în urmă
RO:
Am revenit dupa un an de la schimbarea supapelor de la AC ca sa ma intrebe cine le-a montan pentru ca, curg. Pai da asa nesimtire mai rar. Nu si-au asumat paguba produsa (pierderea aproape completa a freonului) din cauza manoperei si a pieselor de slaba calitate.

EN:
Came back after a year after changing the pressure valves for AC to be questioned as to who changed them (guess who changed them...). Some balls on these people. They didn't owned to there mistakes leading to the almost total loss of AC fluid caused by there incompetence and low quality parts.
Radu Anghel
Radu Anghel4 ani în urmă
Nu recomand.
Am fost cu o masina pentru verificare inainte de achizitie.
Masina a intrat in service, iar la final mi s-a spus ca este perfecta si nu trebuie sa platesc nimic!!!
Nu are sens sa spun ca nu am primit nimic in scris: nici fisa de intrare in sevice, nici constatarea masinii "perfecte".
La 2 zile a picat ambreiajul (4000 de lei doar) distributia era in al 10-lea an de functionare, deci trebuia clar recomandata schimbarea acesteia, electroventilatoarele nu functionau (costa doar 1200 de lei/1 electroventilator), tamponul anti-balans era complet dus (se putea constata la pornirea, operarea si oprirea motorului) etc.
Mai mult decat atat, dl patron mi-a spus ca el nu pune testerul pe masina, atata timp cat nu e aprins niciun martor in bord. :)) Da, ati citit bine! N-am intalnit in viata mea atata incompetenta sau intelegere cu vanzatorul masinii. Nu are sens sa spun ca masina prezenta tot felul de erori la o verificare de 5 minute.
Dupa ce am facut sesizare la Citroen Romania am intrat in legatura telefonica cu patronul, care mi-a spus ca el nu stie sa se schimbe si volanta la schimbarea ambreiajului sau ca el are masina de 11 ani si nu a schimbat distributia. Stiu, nopatea mintii.
In concluzie, incercati sa evitati, mai ales daca aveti diverse optiuni la dispozitie.
Nicoleta Serghei
Nicoleta Serghei2 ani în urmă
Hoti de piese si preturi exagerate am avut o autoutilitara avariata si au vandalizato au furat tot ce se putea fura umai zic ca in momentul cand sa plec cu ia au facut o factura de 16600lei cu pretextul ca au schimbat ceva la ea SFÂNTUL MEU ESTE SA AVETI MARE GRIJA CU ACEI OAMENI CA RISCATI SA NU MAI LUATI MASINA DE LA DÂNȘII
Octav Alex
Octav Alex2 ani în urmă
Evitați! Deși am 2 mașini care corespund mărcii, eu evit service-ul. După 2 ani de mers la ei cu mașina, aceasta sa stricat de tot, că sa zic așa, de a avut nevoie de o reparație totala la sume de mii de euro. Ei reparau doar efectul, nu cauza. Plus, vopsea care a sărit după un an de vopsire, pt o reparație pe asigurare. De evitat!
Locații recomandate