/Suceava/Service auto

E-Advertising

Strada Mărășești nr 18, Suceava 720181, România

E-Advertising
Service auto
4.8
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VX+6G Suceava, România
+40 330 401 315
e-advertising.co
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulia Popa
Iulia Popa6 ani în urmă
Sunt cu adevarat pe gustul meu acesti tineri. Plini de viata, foarte politicosi si mereu dornici sa faca ceva mai mult decat concurenta. Asta ma asigura pe mine ca client de seriozitatea lor, care se ridica la niste cote foarte inalte pentru Romania. inseamna mult pentru mine sa colaborez cu asemenea oameni, care dau un restart pietei, o adevarata onoare, cu siguranta

Nu am avut niciodata surprize neplacute cand am comandat de la ei pantofi, de aceea revin de fiecare data cand am nevoie, indiferent ca vreau pantofi casual, eleganti, mocasini etc
Handrea Justyn
Handrea Justyn6 ani în urmă
Pot gasi mai multe informatii despre pielea pe care o folositi? Am purtat cateva perechi de pantofi si se comporta excelent. Mi-as dori sa mai aleg si alte produse realizate la fel!
Elcamino009
Elcamino0096 ani în urmă
Site-ul are o viteza foarte buna arata bine, foarte intuitiv si mai ales are oferte destul de ok din care poti alege ce vrei si ce ti se potriveste mai ales daca vrei sa atragi mai multi clienti catr site-ul tau.
Stefan Lapa
Stefan Lapa6 ani în urmă
La ultima comanda mi-a ajuns o alta marime, insa mi-au acceptat pantofii inapoi si nu a fost vreo problema. Am intalnit mult profesionalism!
Gh Marin
Gh Marin6 ani în urmă
De departe cel mai eficient canal de marketing, cu cel mai bun randament raportat la banii investiti. Optimizarea SEO este specialitatea E-Advertising de peste 6 ani.
Graba George
Graba George6 ani în urmă
Pot gasi mai multe informatii despre pielea pe care o folositi? Am purtat cateva perechi de pantofi si se comporta excelent. Mi-as dori sa mai aleg si alte produse realizate la fel!
RalucaElena Volintiru
RalucaElena Volintiru6 ani în urmă
Colaborare de succes cu acesti oameni si am reusit sa realizez ceea ce mi-am dorit.
Grosu Teodor
Grosu Teodor2 ani în urmă
Ne-au spus ca dupa 2 saptamani vom fi pe profit si nu am fost nici macar dupa o luna. Bani aruncati degeaba pe fereastra.
Locații recomandate