/Sibiu/Service auto

Service auto geometriea rotilor

Strada Paris 26, Sibiu, România

Service auto geometriea rotilor
Service auto
3.9
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R43P+G2 Sibiu, România
+40 746 192 002
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin H
Cosmin H2 ani în urmă
Nu recomand. Am schimbat la ei o bieleta. Am plecat de la ei de la service vineri totul ok. Sambata am facut 500 de km cu masina si am constatat ca am aceeasi problema ca si inainte; duminica din nou am facut 500 de km si facea si mai rau.
Marti merg la ei sa spun (pt ca probabil nu au mintat corect bieleta) si mecanicul mi-a spus ca nu are cum sa fie de la bieleta pe care mi-a schimbat-o el. S-a mai uitat l masina si a zis ca sunt bratele (total fals).
Plec de acolo, virez maxim, vad bieleta schimbata de el, pun mana si trag putin de ea si realizez ca pocneste cand trag de ea. Deci trageti voi concluzia. Ps: bieleta marca lamforder
Valeriu Iacob
Valeriu Iacob5 ani în urmă
foarte buni baietii care fac aici pe Paris 26 masuratorile si reglajele ptr geometrie auto, la preturi de bun simt. Am fost in alte parti si preturile erau duble cel putin si operatorii nu erau siguri de ce fac..
_B B_
_B B_5 ani în urmă
Nici o treaba nu au..am facut geometria la ei si a doua zi a trebuit sa merg la sigemo sa o fac iar ca mergea masina mai rau decat inainte (la sigemo iti dau si o fisa cu valorile inainte/dupa, nici macar o singura valoare nu era in parametrii...)
Catalin
Catalin5 ani în urmă
Nu va recomand acest service, de 3 ori mi-au facut geometria si niciodata bine odata tragea stanga odata dreapta
M B
M B6 ani în urmă
Nu recomand. Am fost pentru reglaj de unghiuri, iar dupa aceea masina mergea mult mai rau (tragea dreapta tare, volanul stramb) au zis ca e din cauza cauciucurilor ca poate a fost masina lovita etc..m-au trimis la echilibrat,inlocuit cauciucuri dar fara niciun rezultat. Am fost la alt service de reglaj unghiuri si in 10 minute s-a rezolvat problema. (masina merge "brici").
Paul-petru Capata
Paul-petru Capata6 ani în urmă
Ofera serviciile pe care le cauti in regula.. dau 4 stele pt. Ca e problema cu rezervarile. Esti programat la o ora , este posibil să te reprogrameze dimineata ca pe mine.
Elena Durrer
Elena Durrer6 ani în urmă
Eu am fost mulțumită de serviciile lor. Am fost punctuala la programare, ei la fel. Foarte amabili, si-au făcut treaba bine!
Andy Gînjă
Andy Gînjă2 ani în urmă
acum 11 minute
Nu recomand. Lipsa de amabilitate si profesionalism. Am fost cu masina la ei sa faca unghiurile. Cand am plecat de acolo masina tragea stanga. Am revenit la ei sa refaca unghiurile si mi-au zis ca ei au facut unghiurile bine si ca trage stanga din cauza anvelopelor. Cu o zi inainte de a merge la ei pentru unghiuri masina a fost echipata cu jante noi pe fata si toate 4 anvelopele noi. Nu au nici o treaba cu unghiurile, lipsa totala de profesionalism. Pe langa toate astea nu am primit nici un bon, nici o fisa cu ce s-a facut la masina. Am facut unghiurile ca in targ.
Locații recomandate