/Sibiu/Service auto

Drive In Autoservice

Str. Autogării 8, Sibiu 550135, România

Drive In Autoservice
Service auto
4.6
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WJ+5H Sibiu, România
+40 748 992 211
drivein.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Băiat-Fin
Constantin Băiat-Fin2 ani în urmă
Mi-am făcut ITP ul aici, mi-au uitat capota întredeschisă . Au angajat niște puțoi cu capu in traistă , nu poartă uniformă , nu știi cu cine vorbești ,nici nu răspund la "bună ziua". M-am întors la ora stabilită, nici nu se apucaseră să facă formalitățile , m-au aburit de două ori.
Nicolae secasan
Nicolae secasan2 ani în urmă
Dupa ce au deschis a fost ok ....la ultima vizita total nemulțumit .
Pistol murdar, presiune mica ....
Cel mai nemulțumit sunt de timpii de functionare .Am impresia ca l-au redus la jumatate .Mentionez ca am facut si card .....ma simt pacalit .
Prode
Prode2 ani în urmă
marți (14 decembrie) am dus mașina sa mi facă o revizie și să schimbe o bieleta și un capăt la ora 8dimineata ; și la 11 juma m au chemat sa mi zică că o terminat ,lucru foarte bun ,colectiv experimentat ,manopera acceptabila ,dar este un service excelent ,recomand
Costel costea
Costel costea2 ani în urmă
Am fost primit înainte de ora de programare,amabilitate,profesionalism,într-un cuvânt firmă serioasă.
Ciprian Frasincar
Ciprian Frasincar2 ani în urmă
O echipa tânără și foarte bine organizată. Recomand cu încredere!!
Nicu
Nicu2 ani în urmă
Foarte nemultumit de serviciile oferite. Cand au urcat masina pe platforma, in loc sa o prinda in locul special prevazut pentru astfel de cazuri, ei au tras-o de bratul inferior al roții. Pentru schimbarea unui furtun de apa, a trebuit sa schimb si corpul termostatului (s-a rupt in timpul schimbarii furtunului), iar cand au completat cu antigel, au bagat alta culoare.
Radu Ciciu
Radu Ciciu2 ani în urmă
Am fost ieri la service-ul lor pentru reglarea geometriei rotilor si echilibrarea anvelopelor pe jante. Baietii au fost amabili, au efectuat lucrarile in cel mai rapid mod (si eficient) astfel incat sa nu creeze neplaceri clientilor. Eu unul ma declar multumit si cu siguranta voi reveni pe viitor pentru amabilitatea baietilor de acolo, preturile bune si calitatea lucrarii. Singurul moment de neplacere a fost creat de 2 clienti de aproximativ 50+ care au avut tupeul si lipsa de bun simt se bage in fata mea, cu toate ca eram la rand. Pentru "Drive In Sibiu", 5*, pentru anumiti clienti, va rog sa aveti mai mult bun simt. Multumesc!
Antonio justin
Antonio justin2 ani în urmă
Nu stai prea mult la itp ,se mișcă repede .e ok și la spălătoria auto,găsești ușor loc liber .
Locații recomandate