/Sibiu/Service auto

Bero Precis

Strada Mihai Viteazul 175, Șelimbăr 557260, România

Bero Precis
Service auto
4.8
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q59V+49 Șelimbăr, România
+40 269 560 496
beroprecis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Ioan Motriuc
Alexandru Ioan Motriuc2 ani în urmă
Bună ziua! Am sunat astăzi pt o programare în vederea efectuării unei diagnoze, deoarece am problemă la aprindere/alimentare. Domnul cu care am vorbit, (nu ii știu numele pt ca nu s-a prezentat) a vorbit foarte nepoliticos și arogant. Mi-a spus că dacă mi-am băgat mâinile în mașină, de ce mai apelez la el pt remediere și ca dacă am schimbat bujiile și bobinele, ce mai vreau acum. Nu va supărați dar sunteți service specializat și se presupune că sunteți profesioniști iar ăsta este rolul dumneavoastră dar conversația telefonică a lăsat de dorit. Nu asa se face deoarece recomandarea este cea mai bună reclamă! Lipsă totală de respect și aroganță maximă! O zi bună!
OVIDIU TALVAN
OVIDIU TALVAN2 ani în urmă
Service de calitate superioară pentru BMW și nu numai!
Marius Musat
Marius Musat4 ani în urmă
M-au pus sa schimb un senzor de 2200 RON si masina mergea la fel de prost. Oamenii nu au nicio treaba, sa citeasca erori si sa schimbe piese poate oricine. Am descoperit in curte singur (+ google) problema, eu care sunt afon la asa ceva, o bobina, foarte basic. Comandat, schimbat piese, merge masina. Dovada ca ei nu verifica lucruri elementare si fac dupa ureche. Nu recomand. Din pacate si alte service-uri din Sibiu sunt la fel de slabe.
Andrei Paduraru
Andrei Paduraru4 ani în urmă
Un service ideal pentru toți iubitorii mărcii BMW, iar personalul este bine pregătit.
Iulian. Boica
Iulian. Boica5 ani în urmă
Meserias nota10 curatenie nota10 si calitate10.Tot respectu pentru ei. Care aveti bmw si veti apela la ei sigur nu dati gres!
Andreas Cotârlea
Andreas Cotârlea2 ani în urmă
Am ajuns la ei in urma unor recomandari si ale unor experiente rele cu alte service-uri in Sibiu. Am avut de-a lungul vremii "cateva probleme" cu masina mea, iar ei mereu m-au ajutat sa le rezolv si mereu s-au încadrat în termenele promise. Sunt service exclusiv pt Bmw insa oamenii stiu ce fac. 😊
Robert Tanase
Robert Tanase2 ani în urmă
Servicii de calitate si un personal competent si amabil.
Mi-a placut mult caci estimarea costurilor (decente) a fost foarte aproape de pretul final, iar pe langa reparatii am primit un raport despre starea masinii, ce alte investitii ar fi necesare in viitorul apropiat si o oferta.
M-as intoarce la Bero Precis cu incredere pe viitor.
Sorina Busaga
Sorina Busaga2 ani în urmă
Seriozitate si profesionalism. Bon, preventiv cu costuri, factura pentru servicii, eventuale recomandari pentru reparatii🤝✌🏻
Locații recomandate