/Sibiu/Service auto

AUTO STEVI - AD Garage

Calea Șurii Mari 36, Sibiu 550089, România

AUTO STEVI - AD Garage
Service auto
4.1
162 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R5C2+5F Sibiu, România
+40 743 101 171
sibiuserviceauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantinescu Dumitru-Adrian
Constantinescu Dumitru-Adrian2 ani în urmă
Am avut usa fata stanga indoita si am convenit cu acestia sa le aduc o usa din dezmembrari pentru a mi-o inlocui. Usa adusa a fost una din dezmembrari, cu imperfectiuni, ca majoritatea usilor din dezmembrari tinute luni de zile pe rasteluri afara.

Sau cautati pe youtube "AutoStevi (AD garage) Sibiu - tinichigerie slaba calitate" sa vedeti bataia de joc.
- vopsire peste rugina
- usa nu este aliniata si nu se inchide cum trebuie
- martor airbag lasat aprins in bord
- fata de usa cu cleme rupte
- chedere nealiniate prin care intra apa

In filmarea de pe youtube este prezentata lucrarea initiala, apoi am revenit la ei pentru a-mi reface lucrarea si am primit urmatoarele raspunsuri:
- la airbag: "masina asta nu are airbag in usa, nu s-a aprins de la noi". Pana la urma au pus diagnoza si mi-au sters eroarea.
- la cleme: "clemele alea erau rupte si ca noi nu inlocuim cleme". Era scump 5 lei un pachet de cleme din aia 700 ca sa o prinda frumos... Se pare ca l-au prins cu ceva ca acum tine mai bine.
- la centrat: "e centrata, uite ca e la linie acolo" a zis mecanicul. Dar patronul a fost cinstit, a recunoscut ca nu se aliniaza. Au reincercat sa o alinieze dar n-au reusit. Aici trebuie sa recunosc ca poate chiar nu au avut ce sa ii faca, poate chiar este acea balama stramba si usa nu mai sta la locul ei.
- la chedere: "si la mine intra apa la chedere, asa intra". Deci in opinia mecanicului daca intra apa la chedere si sunt ude nu are nimic, daca ingheata la iarna pot intra prin dreapta.
- la rugina: "noi de obicei lucram doar cu piese noi si la tine am stabilit ca doar vopsim usa, trebuia sa ne specifici ca vrei sa indepartezi si rugina ca mai adaugam 150 de lei si o faceam". Deci acest service are nevoie de sfaturile mele ca sa stie cum se curata si revopseste o masina. Sunt curios oare daca au curatat usa de praf inainte sa o vopseasca, pentru ca nici asta nu le-am zis...

Rezultatul a fost unul foarte nereusit, service-ul mi-a lasat impresia de neprofesionalism. Aveam asteptari mai mari dat fiind faptul ca am platit destul de mult pentru aceste servicii, dar rezultatul a fost ca unul de 200-300 de lei facut in fata blocului.

Am considerat ca acest service fiind partener AD garage (motiv pentru care am si optat sa merg la ei) va face treaba buna, dar m-am inselat. Urmeaza sa fac azi sesizare la protectia consumatorului, ne-am saturat sa fim luati de prosti pe banii nostrii.
Adam Ioan
Adam Ioan2 ani în urmă
Felicitari echipei Auto Stevi pentru profesionalism, promptitudine, buna comunicare in relatia cu clientul si nu in ultimul rand pentru preturile bune practicate. (Volvo XC60 - schimb bujii)
Andrei Todireanu
Andrei Todireanu2 ani în urmă
Două zile am fost la ei la vulcanizare pentru o pană, în prima zi am ajuns la 16:30 (programul de funcționare este pană la 17:30)și nu mai era nimeni la vulcanizare, a doua zi am fost la ora 12, și am primit răspuns ca nu au timp , au de schimbat roți.... Nu cred ca le lua mai mult de 15 min problema mea , iar dacă se respecta programul de funcționare aveau timp și de o vulcanizare
George Marcu
George Marcu2 ani în urmă
bara pe fata de revopsit. pot sa spun ca baietii s-au miscat foarte repede, pret bun, calitate buna timp ok. recomand
Iulius Ghinies
Iulius Ghinies2 ani în urmă
Super mulțumit de rezultate. Au făcut chestii care nu erau trecute în factură. Am renunțat reprezentanța Renault și am găsit un service profesional.
Mulțumesc Auto Stevi !!!
Pal Lucian
Pal Lucian2 ani în urmă
Oameni faini.
Viteza de reactie a angajatilor este buna.
Toate masinile care au fost reparate au mers super dupa( si sunt un client exigent) .
Recoman cu incredere .
Phoor Warr
Phoor Warr2 ani în urmă
Deși am avut o problema de comunicare la preluarea masinii, sunt f multumit de serviciu si de calitate in general.
Mica eroare a fost rezolvata de proprietar cu profesionalism si rabdare.
Mersi!
Cristian Bobanga
Cristian Bobanga2 ani în urmă
Foarte profesioniști băieții și prompți. Locație foarte spațioasă și prețuri bune. Sunt niște băieți primitori și ascultători, spre deosebire de alte service uri unde am fost și eram tratat cu scârbă.
Locații recomandate