/Sibiu/Service auto

Art Garaj Service

Șoseaua Alba Iulia 110, Sibiu 550052, România

Art Garaj Service
Service auto
4.6
112 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q3RW+JV Sibiu, România
+40 739 884 257
artgaraj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aron1 an în urmă
Recomand cu incredere, personal serios, profesionisti de incredere, punctuali.
Foarte multumit. Acord nota maxima.
Florin Baldescu
Florin Baldescu2 ani în urmă
Cel mai tare Servis Auto cu cei mai serioși și profesioniști oameni..recomand cu încredere ..
The Romanian Fox
The Romanian Fox2 ani în urmă
Schimb de ulei plus filtre,850 de RON.Imi pare rau ca m-am grabit si am spus da.Masina a venit si cu portiera stearsa de la o alta masina cat timp a fost lasata in parcare pana a doua zi.Ma asteptam macar la un telefon inapoi din partea lor cu portiera,insa nu am primit niciun raspuns.Nu recomand.
Cristian Grama
Cristian Grama4 ani în urmă
Am venit la acest service pe baza review-urilor si sa dovedit o alegere neinspirata. Se pare ca sunt genul care incearca sa faca bani pe schimb de piese nu pe reparatii. Mi-au spus ca am filtrul de particule citez "topit" si ca trebuie sa il schimb (asta fara sa am martori aprinsi in bord ci doar erori in memorie de regenerare prea scurta si acumulare de cenusa peste limite). Ce resimteam erau doar probleme de putere uneori. Bineinteles ca am refuzat aceasta interventie si dupa un drum la cluj la un service care se ocupa cu curatarea dpf-ului, ce sa vezi? Un senzor de presiune era defect si asta era cauza infundarii. Problema rezolvata acolo si masina e ca noua. Asadar o stea din partea mea.
Ovidiu Gulica
Ovidiu Gulica4 ani în urmă
Recomand cu încredere acest service, cred cu tărie că este cel mai bun din Sibiu! Personal amabil, prietenos, priceput. Servicii prompte, de calitate! Colaborez deja de un an cu acest service și sunt foarte mulțumit! Bravo, băieți, continuați tot așa și nu veți duce lipsă de clienți!😉
E-Instal Management
E-Instal Management6 ani în urmă
Un service cu oameni de calitate si profesionisti. Recomand cu mare placere.
Vasile Badiu
Vasile Badiu2 ani în urmă
Mereu am fost temător să mă duc la service, cam ca la dentist. Băieții m-au ajutat sa depășesc frica și au făcut minuni pentru un Passat B6 și o Corsa D.

Cei de la Art Garage din Sibiu sunt profesioniști desăvârșiți și cu o experiență enorma in spate.

Inca din 2013 am mers cu plăcere la ei la service, indiferent de locație, pentru orice problema și de fiecare data au găsit o rezolvare.

Nu doar echipa, cât și administratorul sunt extrem de buni in ceea ce fac. Nu exista probabilitatea sa mă duc în alta parte deoarece la reprezentanțe am avut destule surprize neplăcute.

Timpul de rezolvare e rapid și comunicarea este extrem de eficienta, de la recepție și până la ultima piuliță!

Nu pierdeți timpul prin alte service-uri, recomand cu încredere echipa de la Art Garage.
Radu Ghiga
Radu Ghiga2 ani în urmă
Am apelat la Art Garaj pentru a schimba termostatul si a inlocui lichidul de racire. In mai putin de 2 ore m au sunat ca e gata. Sunt foarte incantat de serviciile lor. Recomand!

Tot la Art Garaj am apelat pentru a schimba garnitura de chiulasa la un Peugeot 206. Din nou am fost extrem de multumit de serviciile lor. Lucrarea a durat exact cat au estimat ca va dura, am avut o comunicare foarte buna si pretul a fost corect. Voi apela in continuare la ei si ii si recomand.
Bogdan Popoviciu
Bogdan Popoviciu2 ani în urmă
Personal amabil; profesioniști adevărați, oameni de calitate!
Locații recomandate