/Sibiu/Service auto

Epiesa.ro Sibiu

Strada Someșului 11, Sibiu 550003, România

Epiesa.ro Sibiu
Service auto
4.5
113 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QX+FC Sibiu, România
+40 31 130 0488
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian S.
Lucian S.2 ani în urmă
Foarte calumea baieti de acolo, au rabdare cu multi care nu ar merita :) . Au deschis coletul de fata cu mine si au verificat ca piesa (farul) este ok.
Dr K
Dr K2 ani în urmă
Simplitate și promptitudine ... Cum scria cineva mai sus ... Comandat , platit, ridicat ... Totul ok ...
DOMNEL ROBESCU
DOMNEL ROBESCU4 ani în urmă
Rapiditatea cu care am primit piesele comandate , prețul și nu în ultimul rând faptul că verificarea coletului a fost făcută de două ori , o dată de ei ,până să ajung eu și-a doua oară în prezența mea . Personalul este foarte serviabil și promt.
Calin Caluser
Calin Caluser5 ani în urmă
Am cumparat diferite componente de la firma dvs.

1. Un filtru Delphi HDF924. Produsul pe care l-am primit arata total diferit fata de poza de pe site. Este confectionat dintr-un material mai stralucitor, ii lipsesc niste insemne de pe carcasa (linia neagra si punctul albastru). Fata de restul filtrelor pe care le-am mai folosit si care erau fabricate in UK, acesta este fabricat in Bulgaria.
Cel mai bine ar fi sa informati cumparatorii de ceea ce cumpara.

2. Ulei de motor Aral HighTronic F 5w30. O parte din cantitate avea data de fabricatie de acum 6 ani!!!!! Cum este posibil asa ceva? Personalul din magazinul Sibiu: ''Nu il putem lua inapoi''. Cum adica??? Unde e legea protectiei consumatorului? Va sesiz ca produsul a fost cumparat online si ridicat din magazinul Sibiu. Deci am tot dreptul sa il refuz.
Pana la urma nu am luat uleiul.

In concluzie sunt total dezamagit de serviciile oferite.
Irinel Vultureanu
Irinel Vultureanu2 ani în urmă
Produsele comandate sunt ok, termenul de livrare a fost respectat ... si cam atat.
Bambone One
Bambone One2 ani în urmă
Băiatul tânăr care folosește primul computer cum intrii in magazin, nu are nici o treabă cu acel business. Ii dau talonul mașinii unde scrie clar capacitatea cilindrica, modelul fiind 525xi facelift cu motorul de " 3000 cm2" si el imi spune " motorul de 2.5? La care ii raspund ca motorul e de 3 litrii, iar modelul este 525. Cu talonul in mâna lui se contrazice cu mine ca nu are cum sa fie 525 cu motorul de 3 litrii. Bineînțeles ca nu am avut cu cine ma înțelege si am plecat. E trist sa nu cunoști aceste lucruri. Sunt masini care au ca serie 640 750, asta nu înseamnă ca masina respectiva are motor de 4 litrii sau 5, poate fi motor de 3, dar tu cu talnonul in mâna mi ai reprosat ca masina nu e de 3 litrii, ci de 2.5. Trist.
Florin P
Florin P2 ani în urmă
Zero disponibilitate de a ajuta un client si aparent legea care-ti permite sa faci retur unui produs cumparat online la ei nu se aplica.

Am vrut sa cumpar stergatoare, dar modelul dorit nu era gasit in baza de date ca fiind compatibil cu masina conform seria de sasiu.

Data trecuta am cumparat de la ei stergatoare Bosch compatibile cu masina conform serie de sasiu si mi se desprind cand incerc sa le folosesc.

NU RECOMAND ABSOLUT DELOC. 0 interactiunii pozitive din 2 (prea multe) sanse acordate.

Raspuns la raspuns: problema stergatoarelor din dec 19 a existat din primul moment cand am sesizat calitatea foarte proasta a bucatii de plastic care prinde stergatorul de suport. Neavand de ales le-am folosit asa: la fiecare oprire mai asezam putin stergatoarele in acel carlig.

Ati evitat frumos partea cu returul produselor cumparate online.

Stergatoarele cerute saptamana trecuta (despre care ati zis ca nu sunt compatibile si ca le iau pe propria raspundere) sunt extrem de compatibile cu masina mea si cel de la care am cumparat mi-a mentionat ca le pot returna in cazul in nu se potrivesc. Baza de date a dvs. este incompleta la fel ca si motivul pentru care sunteti in acest business.
Marius Ciorogar
Marius Ciorogar2 ani în urmă
Comandat,platit,ridicat! Seriozitate si profesionalism! Nu pleci de la ei fara raspuns si fara as-i da silinta sa te ajute!
Locații recomandate