/Prahova/Service auto

Vulcanizare-Spalatorie Auto-Asistenta rutiera

Bulevardul Nicolae Bălcescu 21, Câmpina 105600, România

Vulcanizare-Spalatorie Auto-Asistenta rutiera
Service auto
4.4
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P6W+5H Câmpina, România
+40 728 592 592
vulcanizare-carrepair.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paiu Viorel
Paiu Viorel2 ani în urmă
Nu mi au spus ca e anvelopa făcută praf de la pană.(a trebuit sa meg puțin pe pana pana la ei) Au pus petic si m au taxat cu 90lei. Am ajuns la București si a trebuit sa cumpăr anvelopa nouă.... Mi au lăsat impresia ca vor doar sa taxeze...
Vlad Ionescu-Darzeu
Vlad Ionescu-Darzeu2 ani în urmă
Un adevarat profesionist in intretinerea rotilor. Locul ar trebui sa se numeasca "Wheels SPA", nu doar vulcanizare.
Olah Flaviu
Olah Flaviu2 ani în urmă
Am ajuns aici de nevoie, am făcut o pana pe DN1 și nu am avut rezerva la mine. S-au deplasat și au rezolvat problema.
Am observat profesionalismul lor, preturile acceptabile și am ajuns sa revin și cu alta masina pentru a-i schimba toate rotile.
Locuiesc în București, dar prefer de acum sa ma deplasez pana aici pentru orice problema și am sa recomand tuturor celor care au nevoie!
Nu fac treaba de mântuială, îți explica tot și chiar aflii noutăți... Am plecat de fiecare data cu rotile curățate, umflate cu azot (un gaz care mențin rotile reci și menține presiunea constanta).
Recomand cu mare placere, vin special din București și doar asta ar trebui sa spună multe!!!
Victor Petre
Victor Petre2 ani în urmă
Salut,este o vulcanizare moderna cu oameni dedicati sau cel putin cei care lucreaza doresc sa faca o traba calitativa.Am si ocazia sa las in regim de hotel rotile de iarna sau vara,deci putem sa spunem ca avem o vulcanizare si spalatorie de nota 10.
abea astept sa ajung sa-mi schimb rotile de iarna cu cele de vara.
Succes
Stefan Balasa
Stefan Balasa2 ani în urmă
[Vulcanizarea Jimmy]
Am ajuns aici la recomandarea unui prieten și bine am făcut.
In prima faza am venit cu mașina mea, un Suzuki Swift, la care îmi vibrau roțile și trăgea ușor. După curățarea jantelor, a butucilor/discurilor, gresarea prezoanelor, curățarea cauciucurilor de pietricele, măsurare și echilibrare, la îndemnul vostru am ieșit pe DN pentru testare care m-a satisfăcut 100%. Ulterior am venit și cu tatăl meu cu un Ford Focus.
Prețurile mi se par juste pentru calitatea serviciilor.
Timpul de așteptare a fost zero (in vară), timpul de execuție adecvat calității serviciilor.
Vă mulțumesc!
Ro maniza
Ro maniza2 ani în urmă
Preturi enorme, presteaza servicii nesolicitate si incaseaza pentru ele bineinteles. Si au impresia ca au de-a face cu prostii. Dau 3 stele caci stiu meserie, dar banul contează la ei.
Alex Dbr
Alex Dbr2 ani în urmă
Foarte profi proprietarul, cred, care coordoneaza activitatea in unitate. Super atent la detalii. Ca sa va faceti o idee, este prima vulcanizare la care oamenii s-au uitat pe inscriptiile de pe masina sa vada la ce presiune se umfla roata. E prima vulvanizare la care am fost invitat sa stau in camera de asteptare, unde se facuse focul, ca afara imi inghetau internele. Eu as recomanda oricui dupa experienta de azi. De preturi,ce am retinut la spalatorie interior 20 lei, exterior 20lei, iar pentru ce am avut eu: reparatie pana, am luat un surub/cui in toate a fost 60 lei cu totul. Si pentru ca au fost atenti la presiunea din roti senzorii TPMS s-au resetat singuri in vreo 2 minute dupa ce am plecat.
Manix Iulian
Manix Iulian2 ani în urmă
NU RECOMAND!
Servicile au fost executate corespunzator, dar acord doar doua stele din cauza faptului ca deschide la ora 8, in ciuda faptului ca pe google are setat program non stop.
Ajung la ora 7:20. Sun si imi spune ca vin baietii in 15 minute. Intreb daca e vorba doar de 15 minute mentionand faptul ca ma grabesc, si raspunde din nou ca deschide in 15 minute. Am asteptat 45 de minute pana la ora 8:05 si am plecat la 8:40 dupa ce mi-a spalat, curatat janta, schimbat o singura anvelopa cu echilibrat si montat pe masina.
Operatiunea de spalare a jantei a costat 10 lei(cat o masina intreaga)
Curatarea jantei 5 lei
OPERATIUNI PE CARE NU LE-AM CERUT!!!
Sa spunem ca trebuia sa curete janta, dar mi se pare normal sa ma anunte ca poate nu am bani suficienti. Ma mir ca nu mi-au facut si frizura fara sa ma intrebe, doar ca sa "ciupeasca" mai multi bani.
Nu mor ca am platit 40 ron pentru schimbarea unei anvelope, echilibrare si montarea pe masina. Ideea e sa invatati sa intrebati clientul daca accepta pedichiura si make up, nu sa le faceti si sa va treziti ca nu va poate plati. Foarte important, raspundeti sincer daca nu puteti ajuta la ora promisa ca nu va imbogatiti cu un client in plus.
Locații recomandate