/Prahova/Service auto

MOB TUNING

Strada Găgeni, Ploiești, România

MOB TUNING
Service auto
4.6
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X257+W6 Ploiești, România
+40 720 109 828
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
NimeniAltul1
NimeniAltul12 ani în urmă
Forta recomand cu incredere😍😍
Alin Marina
Alin Marina2 ani în urmă
Cam puține detalii tehnice despre serviciile oferite și garanție.
Toma Cristian Ilea
Toma Cristian Ilea4 ani în urmă
1* in relatia cu clientii. Tipicul afacerii romanesti. Mizerii care s-au ajuns si acum isi permit sa vorbeasca oricum cu clientul.
CC Coman
CC Coman5 ani în urmă
Super ok echipa de la Mob Tunning! Baieti de nota 10+, care sunt foarte atenti!!!! Recomand+++++
Marius Dincovici
Marius Dincovici6 ani în urmă
Profesioniști și specialiști în domeniu auto. Seriozitate și responsabilitate în ceeace fac.
Constantin Nica
Constantin Nica6 ani în urmă
Un service auto profesionist cu băieți -specialisti- pe măsură.
Mircea Andrei
Mircea Andrei2 ani în urmă
Am fost cu un passat b6 sa.i fac un stage 1. Am venit cu programare din Bucuresti si am asteptat 4 ore sa se apuce de masina pentru ca baietii erau ocupati cu altele(vorbit la telefon si intre ei, jucat pe calculator, alte masini care erau acolo de mai mult timp). Nici nu ma bagau in seama, parca nu as fi fost acolo.
Locatia este foarte urata(la inceput am crezut ca e centru de dezmembrari), baietii sunt lipsiti de amabilitate si profesionalism, daca ii intrebam ceva raspundeau in sila, sec si dadeau impresia ca sunt deranjati. Intr.un final s.au apucat de masina. Au pornit.o dupa 4 ore de stat si au turat.o pe dyno(nicio incalzire facuta inainte la motor). Dupa cateva teste imi zic ca masina urca doar pana in 154 de cai si ca de vina ar fi turbina. Am ales sa nu accept sa le dau banii pentru 154 de cai pentru ca masina putea mai mult si nici asa nu mergea cum trebuie(in ture inalte avea o pierdere de putere). Am incercat sa cadem la o intelegere si anume sa le dau acum o parte din bani, iar cand ma intorc cu turbina facuta sa le dau restul, dar bineinteles nu au acceptat. Au vrut suma intreaga desi masina nu mergea in parametri. Nu.i intereseaza sa fie clientul multumit si sa faca lucrul bine, ci doar banii. Intr.un final le.am dat 150-200 de lei( nu mai stiu exact cat), mi.au anulat softul si l.au pus inapoi pe cel de fabrica si am plecat sa.mi repar turbina. In Bucuresti m.am dus la un service specializat unde mi.au luat 200 de lei pe constatare ca sa.mi zica ca turbina nu are nimic.
Intr.un final ma hotarasc sa merg la Tcm tuning, din Bucuresti, unde, desi pretul e ceva mai mare, serviciile sunt de o calitate mult mai buna, oamenii mult mai profesionisti, iar locatia incomparabil mai atragatoare. Mi.au facut cei de la Tcm stage 1, iar masina s.a comportat cum trebuie. Nu avea nicio problema la turbina. Chiar daca ar fi avut, cei de la Tcm mi.au zis dinainte ca ii fac toate verificarile, iar daca gasesc vreo problema am termen de o luna sa o repar, iar cand ma intorc mai platesc doar diferenta de bani.
Curbele de putere, pe grafic, la cei de la Mob sunt rotunjite si nerealiste( nu au acele fluctuatii mici normale pentru orice masina) si nici nu sunt sigur ca valorile sunt reale. Cei de la Tcm fac teste si in mers , pe strada, atat inainte cat si dupa soft, pentru a vedea exact starea masinii si daca componentele rezista si sunt in stare buna, apte pentru soft, aratandu.mi exact valorile din turbina, injectoare, etc, ceea ce la Mob nu se intampla.
Ca o concluzie, sunt total nemultumit de cei de la Mob Tuning. O pierdere de bani, timp si nervi.
Sorin Nan
Sorin Nan2 ani în urmă
Experienta anterioara ok.
De curand am facut Stage 1 la un audi a6, 2L, 190 cp, 2016.
Am avut o problema dar au rezolvat-o!!!
Locații recomandate