/Prahova/Service auto

Adient Trim Ploiesti

Strada Conului 3, Ploiești 100213, România

Adient Trim Ploiesti
Service auto
4.1
142 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWQQ+5H Ploiești, România
+40 372 447 914
adient.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian I
Iulian I2 ani în urmă
De ce pleacă oamenii cu zecile lunar? Si-a pus careva intrebarea asta? Multi (80%)care au dat 5 stele ii stiu bine cât ii înjură pe cei din conducere, dar aici ca si acolo sunt pupăcioși.
Maria modrisan
Maria modrisan2 ani în urmă
A fost o zi buna.
Marius Iordachioiu
Marius Iordachioiu2 ani în urmă
Nota 10 cu plus începând de la security pana la seful de depozit.Nu am cuvinte sa le multumesc din partea mea tot respectul!
Isabela
Isabela2 ani în urmă
O firma serioasă din multe puncte de vedere.
Ionut Arhip
Ionut Arhip3 ani în urmă
Da......din pacate, nu prea sunt cuvinte de laudă.Trebuia sa ajung intre ora 18 si 19 sa încarc si eu am ajuns la ora 18.Mi s-a comunicat ca marfa nu este gata...la ora 20:30 apare domnul de la birou in parcare si imi comunica ca au gresit marfa si ca nu stie cand va mai dura...este 21:30 si eu inca sunt aici..si nu stiu cat va mai dura.
Adi Ghita
Adi Ghita4 ani în urmă
Azi a fost ultima mea zi in aceasta firma. Din motive personale nu mai pot continua. Am fost în linia 32, pe care o numim noi, operatorii, "Volvo nou".
Am fost lucrat in Adient 1 an si 6 luni.
A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Da! Ați citit bine! In ciuda faptului ca multi angajați se plâng de condițiile de aici, eu chiar am lucrat cu drag si mi-am demonstrat mie ce pot. Am trecut prin multe, ca sa ajung sa nu mai simt presiunea, stresul pe care le simte orice operator nou sau nepriceput. Aici mi-am demonstrat ambiția si tot ce sunt eu cu adevarat.
Intr-un an si 6 luni, mi-am dăruit sufletul atat de mult acestui loc de munca, incât acum, cand mi-am dat demisia, s-a rupt ceva din mine. Din acest motiv am simțit nevoia sa va trimit acest mesaj.
Șefei Mihaela, din linia 32, îi mulțumesc pentru respectul față de operatori, de care a dat dovada, pentru calmul cu care gestiona situațiile dificile si pentru înțelepciunea cu ajutorul căreia a reușit să mă ambiționeze în a lucra mai bine calitativ si cantitativ, cel puțin pe mine.
Să știți ca sunt și angajați mulțumiți, de exemplu eu.
Vă mulțumesc!
Monica Monica
Monica Monica5 ani în urmă
Loc de muncă...acceptabil
La mulți ani,Adient!🎉💖👍
Adriana Gherghel
Adriana Gherghel2 ani în urmă
Personal agreabil și sper la o experiență
Locații recomandate