/Neamt/Service auto

Service Auto Braescu

strada Mihail Jora, Roman, România

Service Auto Braescu
Service auto
4
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WWC9+JX Roman, România
+40 761 697 966
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe suhan
Gheorghe suhan2 ani în urmă
Am fost recent la acest service sa verific o masina care urma să o cumpăr, am vb la tel cu Vlad! I-am cerut să facă diagnoza totală.. si mia zi zis da desigur costa 100 lei..
Cand am ajuns la service, mi-au pus masina pe elevator, cu un liver a gadilit un pic pe la roti au dat masina jos si au spus ca totul e oko!!!
Mau tratat cu sictir, si mecanicii par sa nu aiba multă scoala.. mai mult pe acea străduță unde se intra la service e plină de gropi.
Domnule Vlad sunt dezamăgit de serviciul dv mergeți cu toții la școală de mecanic va rog!!
Luminița Negurici
Luminița Negurici2 ani în urmă
Foarte amabili baietii. "Seful" de la receptie,un tip de nota 10 (multumesc,inca o data!!) 😊
Sean Sean
Sean Sean2 ani în urmă
Am mers fără programare, mi-au băgat imediat mașina pe elevator, foarte repede au ajuns și piesele....dacă e să compar experiența cu alte service-uri auto cu aceștia' am fost f. mulțumit...recomand!
Dan muzicantu
Dan muzicantu5 ani în urmă
Evitati acest service ,patronul te arde cat poate ...650 de lei doar o fuzeta de la dezmembrari ,plus ca nu a puso pe cea compatibila,masina fiind pe benzina si el mia dat una de diesel dupa cateva luni mia sarit surubul.din planetara in plina strada, noroc ca nu am avut viteza ,daca aveam viteza mare sigur ma rasturnam ,mentionez ca eram cu baiatul meu in masina !omul asta nu are Dumnezeu !
Am fost la un alt mecanic ,spre royal inainte de calea ferata ,Vasile un om foarte bun ,sa ii dea Dumnezeu sanatate,si mia facut schimbul de fuzeta ,mia pus una de benzina ,fuzeta costand doar 150 de lei ......pffffffff. service auto braiescu ....la care am fost inainte ....cat de hot a putut sa fie sa imi fure practic 500 de lei .......Dumnezeu sa aiba grija de el !
Stirbu Adrian
Stirbu Adrian5 ani în urmă
Reparație de 1600 lei care ma costat un motor .. Nu au strâns șuruburile la ax cu came . Mi au distrus mașina si nervii . Nu recomand mecanicii din acel service ..
Timotei Niță
Timotei Niță5 ani în urmă
E ok. Preturile foarte mari. Cereți bon fiscal și automat o să vă facă reduceri :))))
Danut Muzicantu
Danut Muzicantu6 ani în urmă
Incredibil de neprofesionist , asteptat in 4 zile zi de zi cate 3 ,4 ore la service pt o fuzeta care mai era si stramba ma taxat 830 de ron ,650 ron pt fuzeta de la dezmambrari ruginita ovala ,etc si nici macar piesa de schimb nu mia dato ...oare atata demnitate are omul asta! Nu va sfatuiesc sa mergeti acolo ... omul daca pot zice asa e un mare hot ! Rusine... !Asa sa ti ajute Dumnezeu
Manuel Ignat (Manuello)
Manuel Ignat (Manuello)2 ani în urmă
Băieții fac treaba buna si de calitate, super multumit
Locații recomandate