/Neamt/Service auto

PIESE AUTO Piatra Neamt #AUTOGLOBUS

Bulevardul Decebal 90, Piatra Neamț 610052, România

PIESE AUTO Piatra Neamt #AUTOGLOBUS
Service auto
4.9
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9P2+G9 Piatra Neamț, România
+40 758 259 259
autoglobus.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Ioana Matei
Ioana Matei2 ani în urmă
Nota 10,am sunat azi 26.12.21 la magazin, chiar dacă nu aveau deschis magazinul, fiind zi de sărbătoare, au deschis magazinul special pentru a ne rezolva problema. Mulțumim mult pentru ajutor.
Barjoveanu Daniel
Barjoveanu Daniel2 ani în urmă
Nimic pe stoc. Răspuns la comentarii ...am cerut ulei de cutie de viteză automată Mercedes va.m dat specificații despre acel ulei cinci zile pe comandă.. a făcut comandă la București a doua zi este acasă ...am cerut ulei cutie de transfer specificațiile necesare au fost date ..cinci zile comandă prealabilă... am făcut comandă la București a doua zi am fost acasă nu va.m mai cerut ulei pentru diferențial blocabil pentru că sigur mă ținea 10 zile
Fila Fila
Fila Fila4 ani în urmă
Am facut o alegere buna mergand in acest magazin, nu doar pentru raportul calitate/pret excelent, dar si pentru cunoasterea produselor vandute. Piesele au venit a 2-a zi (neasteptat de repede) si am fost sunat sa imi spuna ca ma asteapta si dupa ora de inchidere, in functie de programul meu ce este pana mai tarziu. Personalul comunicativ iti da senzatia ca e mai mult o consiliere de calitate si nu o vanzare oarecare de piese auto. Am ramas placut impresionat sa vad ca cineva pune suflet si este aproape de client. 100% am sa revin.
TheOnly.I
TheOnly.I4 ani în urmă
Foarte promți și amabili, iar prețurile sunt ok, dacă o să mai am nevoie pe viitor știu deja unde voi suna. Mulțumesc mult Andrei!!
Lucian ocneanu
Lucian ocneanu2 ani în urmă
Nota 10. Recomand acest magazin non- stop. Sunați cu încredere.
Hahada dada
Hahada dada2 ani în urmă
Băieții sunt foarte de treaba și se țin de cuvânt. Mi-au recomandat cele mai bune variante pentru mașina mea, ba chiar mi-au făcut un serviciu sa ma ducă pana la service unde aveam mașina la reparație (vreo 25 km).
Recomand cu încredere mai ales ca pot fi contactați chiar și in Weekend cum am avut și eu nevoie.
Cosmina Cojocaru
Cosmina Cojocaru2 ani în urmă
Oameni extraordinari si servicii de calitate. Am ramas blocati in Piatra Neamt in ziua de Craciun, iar baietii ne-au ajutat sa ne gasim piesa necesara. Recomand 100% cel mai bun magazin de piese auto din Piatra Neamt!
Marian B.
Marian B.2 ani în urmă
Un băiat extraordinar. M a ajutat cu înlocuirea acumulatorului auto chiar in afara orelor de program. A venit special pentru mine de acasă pentru a mă ajuta. Multumesc încă odată. Recomand cu toată încrederea !
Locații recomandate