/Neamt/Service auto

Anvelodrom

Anvelodrom
Service auto
3.2
71 recenzii
8 comentarii
+40 787 684 074
anvelodrom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
AB AB
AB AB2 ani în urmă
Joi seara am facut comanda online. Vineri dimeneata mia sunat domnul si ma intrebat cand vreu sa primesc anvelope sambata sau luni si marti saptamana viitoare. am spus maine. am intrebat ce dot are anvelope mia spus 2020. asa a fost scrisa si cand am facut comandad. sambata la ora 11 a venit fan curier cu anvelope. am controlat dotul 36.2021. fiind in saptamana 38 al anului 2021 sa cumpara anvelope cu saptama 36 2021 e ceva din alta lumea.mi a dat si garantia 3 ani. multumesc frumos. experienta foarte placuta. recomand aceasta firma. Mutltumesc tare mult.Alex
Sperila Robert - Alexandru
Sperila Robert - Alexandru2 ani în urmă
Website-ul e plin de malware. Fiti atenti :)
Laura Ivan
Laura Ivan2 ani în urmă
Nu raspund nici pe site, nici la telefon, nici pe whatsapp! Nu va pierdeti timpul cu ei, apelati la siteuri serioase!
Stancutu Sergiu
Stancutu Sergiu2 ani în urmă
Am comandat 4 cauciucuri, am fost sunat pentru confirmare dar nu am putut răspunde în acel moment iar la scurt timp, în ciuda apelurilor efectuate nu a răspuns nimeni pentru a confirma.
Florin
Florin2 ani în urmă
Preturi atractive,insa la telefon nu raspunde nimeni sa ceri o informatie, poti sa suni si 10 zile continuu. Dar daca ai plasat o comanda, imediat te apeleaza pentru confirmare...
Daniel Negoita
Daniel Negoita2 ani în urmă
Eu am avut o experienta normala. Duminica seara am facut comanda, luni am primit telefon si miercuri la pranz au sosit cele 4 cauciucuri cu dot de la jumatatea lui 2019 asa cum mi s-a spus la telefon. Toate erau facute in aceeasi saptamana. Initial am fost speriat de ce am citit pe aici dar totul a decurs ca la carte asa ca ofer punctaj maxim.
Gherdan Sports
Gherdan Sports2 ani în urmă
Am cumparat in ultimii 2 ani, 4 seturi de anvelope de la acest distribuitor (toate premium). Nu pot spune decat ca am fost extrem de multumit de absolut tot si urmeaza sa mai comand NUMAI de la ei !
Mihai Petrescu
Mihai Petrescu2 ani în urmă
Am cumparat de aici in doua randuri, o data un set de Continental de iarna si alta data un set de Debica pentru toate anotimpurile. Pana acum nu am avut probleme cu ele, nici macar cu Debitele dela care nu ma asteptam la mare lucru, fiind de buget. Nici curierul nu mi-a facut necazuri desi Fan Courier e celebru pentru gafele pe care le face. Am comnadat, am fost sunat, am primit cauciucurile, le-am platit si asta a fost. Pretul e in general mai mic decat la altii dar la el se mai adauga transportul. Adunand tot iesi mai ieftin. In concluzie sunt multumit.
Locații recomandate