/Neamt/Service auto

Cheap Tuning Service S.R.L.

Strada, Bulevardul General Nicolae Dăscălescu nr 378, Piatra Neamț 610316, România

Cheap Tuning Service S.R.L.
Service auto
4.9
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WC53+M7 Piatra Neamț, România
+40 727 565 954
cheaptuning.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Balan
Gheorghe Balan2 ani în urmă
Recomand la toți
Daniel marinache
Daniel marinache2 ani în urmă
Mecanicul foarte primitor și cu bun simț
Matei Anton
Matei Anton4 ani în urmă
Recomand acest service 10/10. Am fost la ei cu un Touareg crezând ca am ceva probleme la filtru de particule.. Ca niște profesioniști au ales întâi sa îmi facă o diagnoza și sa vadă unde se afla problema (care nu era de la filtru) nu mi-au luat nimic pe diagnoza (ca la alte service-uri) și mi-au sugerat unde sa merg pentru a rezolva problema. Cât despre curățare DPF și-a făcut un vecin la ei care a fost foarte încântat de rezultat. Îi recomand și ii voi recomanda!
Gheorghita Zaharia
Gheorghita Zaharia4 ani în urmă
Am fost deosebit de reticent la tratamentele pe care firma le promovează. După o curățare a injectoarelor și o decarbonizare, motorul 1,9 tdi 🚗și-a recăpătat caii putere 💪 pierduți din herghelie! Deh, la cei 350.000 km reali din bord, câțiva erau pierduți. Domnul Inginer deosebit de amabil și dispus să furnizeze detalii tehnice. Felicitări și mii de mulțumiri!
Paul Drăgan
Paul Drăgan2 ani în urmă
Pret foarte bun, timp rapid de executie si cel mai important filtrul de particule demontat, curatat si montat(+senzori schimbati). Masina E90. Este o diferenta imensa dupa ce am luat-o din service. Bravo Echipei. Recomand....P.S. Garantie primita de 1an jumate.
Dragos adam
Dragos adam2 ani în urmă
Recomand echipa Cheap Tuning pentru profesionalism, seriozitate si transparenta. Ieri am fost cu masina la ei, un Volvo XC60 euro6 si mi-au demontat, curatat si montat la loc fara probleme egr-ul si cooler-ul. Ei fiind partener Liqui Moly in Romania si avand aparate germane performante mi-au facut si decarbonizare motor si curatare injectoare iar rezultatul a fost unul surprinzator, masina merge foarte bine. Multumesc mult!!!
Ciprian N
Ciprian N2 ani în urmă
Am fost la sediu unde am optat pe demontare, curățare filtru cu soluții chimice speciale pentru DPF și remontare. La final am mai făcut o diagnoză pentru alte defecte, într-un service auto și am constatat că DPF-ul meu a fost curățat de CheapTuning in proporție de 99%. Deci, recomand pentru promptitudine, profesionalism, seriozitate, respect pentru clienți și un tarif foarte bun.
Alexandru Iftimia
Alexandru Iftimia2 ani în urmă
Mașina pare mai sprintena, au dispărut și 2 erori din bord, rămâne de văzut în câteva zile cum se comporta mașina. La prima strigare, mulțumit.
Locații recomandate