/Ilfov/Service auto

Boom Car Service

28, Orașul, Drumul Fermei, Popești-Leordeni 077160, România

Boom Car Service
Service auto
4.6
310 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95G4+G9 Popești-Leordeni, România
+40 771 035 437
boomcarservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Nastase
Florin Nastase2 ani în urmă
Opelul meu a revenit la starea inițială.
Responsabili de acest lucru au fost cei de la Boom Car Service.
Servicii excelente!
Mulțumiri lui Cosmin și întregii echipe!
Rares solca
Rares solca2 ani în urmă
👍👍👍Experienta foarte placuta.O noutate pt mine faptul ca am fost intrebat de catre doamna de la receptie daca vreau sa astept in sala sau pe o banca langa masina(experienta placuta pentru cei mai curiosi) si sa il vad pe mecanic "in actiune".Apropo,Nea Vasi (cred ca asa il strigau colegii) este un domn cu multa experienta (parere personala) si meticulos👍👍👍care chiar mi-a dat si cateva explicatii,nu ca as intelege mare lucru dar mi-am imbogatit cultura generala cu cateva notiuni interesante.Multumesc.
Multumesc frumos,sarbatori fericite intregii echipe.👍👍👍
Nanowatt
Nanowatt2 ani în urmă
Am fost cu un golf 5 pentru remedierea pragurilor si sunt destul de multumit. Baietii mi-au comunicat faptul ca lucrarea dureaza aproximativ o saptamana, atat a si durat, masina am primit-o curatata atat la interior cat si la exterior, iar lucrarea pare destul de bine executata. Per total o experienta buna, planuiesc sa revin cand am bani pentru o vopsire integrala
Andrei Tatu
Andrei Tatu2 ani în urmă
Am vopsit integral o masina la Boom Car. Ulterior am dus-o la o firma de detailing auto pentru a-i aplica un strat de protectie ceramica, iar respectivii au spus ca manopera de vopsitorie a fost foarte bine excutata. Asta cred ca spune totul. In poze cam cum arata o masina vopsita integral aici.

Update 12.08.2021: a doua masina rezolvata la Boom Car. Maxima operativitate din partea D-lui Cosmin si apoi a D-lui Marian de la receptie care a preluat masina; omul potrivt la locul potrivit. Asa ar trebui sa arate orice consilier de service! Despre lucrare, evident fara cusur.
Razvan Popescu
Razvan Popescu2 ani în urmă
Boom Car Service … sau pe scurt o echipa de nota 10!

Recomand cu cea mai mare incredere ! Tocmai ce am luat de la ei masina , o skoda superb care a fost la vopsit integral!

Nu am nimic de reprosat catre ei! Bv pentru serviciile de nota 10 care le presteaza !!
RVN
Catalin Portariuc
Catalin Portariuc2 ani în urmă
Posesor Skoda Octavia, incident in trafic, vinovatul asigurare la Euroins. Domnul de la daune a preluat dosarul, s-a ocupat de toate formalitatile. Am primit masina la schimb Skoda rapid model 2019 cred diesel. Daune: aripa, bara, scut interior, far si capota. Toate schimbate intr-o Zi (Marti predata masina avariat), Joi ridicata masina reparata.
Inlocuirea pieselor corecta fara defecte pana acum, toate functioneaza ca noi.
Recomand acest service cel putin pentru Daune si tinichigerie.
Sfat: nu completati nimic suplimentar pe acte/declaratii si nu faceti cererea catre asigurator pana nu stati de vorba cu acesti baietii.
Si masina spalata interior exterior :)
Oana G
Oana G2 ani în urmă
Până în prezent am beneficiat de trei ori de serviciile lor, ultima dată astăzi,14.02.2022.
Dețin un SUV Hyundai mai vechi cu care am mers prima dată la ei in 2020 pentru un schimb de ulei, doar pe baza recenziilor vazute pe Google. De atunci revin la ei de fiecare dată cand am nevoie de ceva la masina.
Ii apreciez in primul rand pentru calitatea lucrarilor si atitudinea lor fata de clienti dar si pentru cat de usor este sa iti faci o programare si cat de repede iti pun la dispozitie devizul cu piesele necesare si contravaloarea lucrarilor.

Recent am vazut ca si-au deschis si un canal de youtube asa ca puteti sa ii vedeti si acolo inainte sa mergeti la ei.
Sper sa îi alegeti!
Boeru Alexandru
Boeru Alexandru2 ani în urmă
Recomand. Oamenii sunt foarte serioși și te ajuta necondiționat. Reparația a durat 2 zile și a constat în revopsit aripa și bara spate. Super!
Locații recomandate