/Ilfov/Service auto

ConiCar Service Auto & Vulcanizare Auto

Strada Ion Luca Caragiale 8, Dudu 077041, România

ConiCar Service Auto & Vulcanizare Auto
Service auto
4.4
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FX5P+VG Dudu, România
+40 722 178 964
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Călin Andrei
Călin Andrei2 ani în urmă
O bataie de joc,mecanici imbecili.Am stat 4 ore la service.Doar o jumatate de ora s au uitat la masina,in rest o frecau.Nu recomand nici la dusmani.
Xxqp Dss
Xxqp Dss2 ani în urmă
Mergeți daca aveti timp de pierdut.
Robert ionescu
Robert ionescu2 ani în urmă
Profesioniști,rapizi,amabili.Recomand !
Veronel Manea
Veronel Manea2 ani în urmă
Recomand!
Foarte ok, toate problemele cu mașina au fost rezolvate într-un timp foarte scurt (schimbat flanșe amortizoare, amortizoare fata, bascule, bielete antiruliu, curea accesorii și incărcat freon la un Megane 2), iar preturile sunt extraordinar de bune fata de tot ce am primit că oferta preț în restul service-urilor din zona Militari și Chiajna
Alin Pildner
Alin Pildner3 ani în urmă
Serviabili. Preturi ok, implicare reală în soluționarea problemelor. Recomand.
Mircea Mihai Dorinel
Mircea Mihai Dorinel2 ani în urmă
Salutare,
Am schimbat aici volanta, ambreiaj + pompa ambreiaj, discuri, placute de frana, flanse telescop si alte consumabile la un Peugeot 307 sw.
Pe scurt, un dezastru total.
In timpul montajului volantei, mi-au lovit cu cutia de viteze vasul de vacum din spatele acesteia si l-au facut zob, plus furtune de vacum care au ramas in aer. Rezultat: Nu am mi-a mai mers turbo.
Cost vas vacum second: 100 lei + verificari peste verificari (timp si bani pierduti pentru ca nu se cunosta problema).
Dupa ce au montat volanta si mi-au pus la loc cutia de viteze pe masina, au dat cu ciocanul in planetara de pe dreapta si i-au spart burduful (eram de fata cu ei). S-au facut ca uita si nu au reparat gresala. Planetara a ramas in scurt timp fara vaselina si a crapat. Cost: 462 lei (fara montaj).
In timp ce au montat noua flansa la telescopul de pe dreapta, au stricat filetul la telescop (s-a invartit in gol) si flansa nu s-a infiletat pana la capat. Rezultat: flansa a noua si telescopul s-au stricat in 2 zile.
Cost: flansa cumparata de la ei 150 lei + 100 lei manopera = 250 lei (aruncati pe geam) + alta flansa cumparata de mine + telescop (dupa 3 zile), cost: 450 lei (fara manopera). Total: 700 lei.
Timoneria nu a avut probleme cand am ajuns la ei, din pacate si aceasta a cedat (au lovit-o si s-a pierdut un plastic care strangea cablul inainte cu 30cm de cutie). Rezultat: am cumparat alte cabluri, cost second: 200 lei.
La nici 300 km de cand am plecat de la ei a crapat si pompa a noua de ambreiaj pe care o montasera. Am schimbat-o in Craiova din nou. Cost: 150 lei.
Dupa ce au pus cutia pe masina nu mi-au recomandat / spus / montat semeringuri noi pe cutia de viteze. Rezultat: in drum spre Maramures (la 3 zile de la montaj am plecat in concediu), am ramas fara ulei in cutia de viteze si aceasta a crapat inainte sa ajung in Maramures. Cost cutie second + montaj: 1500 lei + 950 lei platforma sa o aduc inapoi.
Ps: In timp ce masina era pe elevator, mi-au luat fara sa ma intrebe bateria de pe masina si au pus-o pe o alta masina. Iar bateria de pe acea masina au pus-o langa masina mea. Mentionez ca bateriile erau identice, a mea fusese cumparata cu 1 zi inainte si am recunoscut-o pe cealalta masina pentru ca avea vaselina pe borne.
Nu recomand nici la dusmani!
FLORENTINA MIRCEA
FLORENTINA MIRCEA2 ani în urmă
Foarte slab pregatiti! Nu recomand! Review-urile pozitive sunt date de prietenii lor, altfel nu imi explic. Nu merita nici macar o stea.
Jhonny adelina
Jhonny adelina2 ani în urmă
Foarte ok
Locații recomandate