/Ilfov/Service auto

Total Diesel Service

Intrarea Depozitului Nr 4, Pantelimon 077145, România

Total Diesel Service
Service auto
4.3
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F63Q+F6 Pantelimon, România
+40 788 021 551
totaldiesel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Macarenco Marian
Macarenco Marian2 ani în urmă
Sinceritate și promptitudine.
Mihai Stoian
Mihai Stoian2 ani în urmă
E un pic departe de Bucuresti..dar sant ok xa firma!
Bogdan B
Bogdan B2 ani în urmă
Păcat de profesionalismul echipei, pentru că accesul de la centură până la firmă este CUMPLIT !
Marioserati
Marioserati4 ani în urmă
Ford Fiesta 1.4 TDCI
Patru injectoare verificate și recondiționate la banc.
Ceea ce trage în jos este montajul de la mâna căruia a rămas un injector slab. S-a afumat tot motorul, s-a otrăvit ventilația din habitaclu. Nu se simte la recepția lucrării dar e cu efect întârziat.
Rezultatul e un coșmar!
Aero Fan
Aero Fan5 ani în urmă
Greu de ajuns... chiar si cu GPS - accesul se face pe o "alee" care, din sosea, da impresia ca este curte/infundata... In fine, dupa ce intri pe "poteca" si cu muuulta grija ca sa nu iti strici masina in santurile de acolo, ajungi in parcarea societatii - curata, asfaltata, marcata corespunzator, mai ca uiti pe unde ai fost pana atunci. La receptie daca ai noroc, dai de unul dintre cei 2 baieti - unul e foarte amabil si te poti intelege omeneste cu el, al doi-lea e cam... cum sa zic... nici daca ar fi firma lui, nu s-ar purta atat de neplacut cu CLIENTII (...). Asta e si motivul pentru care nu pot sa acord 5 stele, din pacate. Ca fapt extrem de graitor, fiind intr-un service si povestind cele de mai sus, un client al acelui service s-a intors spre mine si m-a intrebat daca am avut ghinionul sa dau peste acest domn de la receptie, pe care l-a si descris in cel mai mic detaliu, pana la atitudinea deloc la locul ei. Deci, din pacate, acest domn nu prea intelege bunele maniere cam cu toata lumea care ii trece pragul. In schimb, pe partea tehnica, baietii din sectie sunt de nota 10 plus! Am lasat o pompa de inalte de Sprinter la reparat si am luat o pompa care e aproape impecabila! Testata la sosire si la plecare, curatata, revopsita, reparata, protejata cu capacele si trasa in punga sigilata, intr-un cuvant impecabila!
Sper ca managementul sa ia in considerare parerea clientilor care ii recomanda din punct de vedere calitativ al lucrarilor prestate si sa imbunatateasca partea de customer service.
Stoica Cornel
Stoica Cornel2 ani în urmă
Profesioniști! O unitate care respectă clientul! Recomand cu încredere!
STERPU BOGDAN
STERPU BOGDAN2 ani în urmă
Am trimis 4 injectoare audi a4 b6 la reconditionat doar 1 avand fault, la telefon mi s a spus 73 lei verificarea si corectarea, 450 reparatul injectorului cel cu fault, le-am pus pe tester sa vad ce valori au cele 3 injectoare care trebuiau facute doar corectii, avand valori sub 0,7 cel mai mare. Intre timp primesc mesaj ca toate sunt stricate adica valoarea ajunge la 1800 de lei ... Bine inteles ca mi le-am cerut inapoi ( ramburs 280 lei+transport ( pe care tot eu l am platit ( o firma care se respecta ofera transport prin curierat ( pont: marketing, increderea creste in client) cica verificarea.
PS: oamenii sunt foarte ocupati , nu le trebuie cate un injector de facut ca ii incurca si 3 corecti( 75x3)
Mai bine 450x4 😂
Catalin-George Stoian
Catalin-George Stoian2 ani în urmă
Am primit un termen de 3 zile ,care bineinteles ca nu a fost respectat pentru o verificare care a durat in alta parte 6 minute . Timp pierdut degeaba pentru niste oameni pe care nu ii intereseaza opinia clientului atat timp cat au " 1000 de injectoare" pe cap.
Locații recomandate