/Ilfov/Service auto

Interauto Tech

Șoseaua Alexandriei 66-68, Bragadiru 077025, România

Interauto Tech
Service auto
4.7
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92R8+49 Bragadiru, România
+40 741 091 002
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaita CN
Mihaita CN2 ani în urmă
Rapid și de calitate!
Prețuri foarte bune, cca. 50% din evaluarea unui service de "firmă"!
Recomand cu încredere.
Și nici nu aștepți după piese cu săptămânile!
Bogdan Mircea
Bogdan Mircea2 ani în urmă
Oameni profesioniști, sfaturi competente.
Recomand!
Marius serban
Marius serban2 ani în urmă
Oameni seriosi, probleme rezolvate rapid si cu implicare. Preturi decente. Nu stiu care piesa sa potriveste, comanda doua si aleg la fata locului. Nu astepti! Mecanicul descurcaret si corect, reprezentantul de la receptie la fel. Va recomand.
Cristian Stoica
Cristian Stoica4 ani în urmă
Sunt la a treia masina care nu vede alt service decat acesta. Oameni profesionisti, de maxima incredere, poti sa lasi masina cu siguranta ca nu o vei ridica nerezolvata.
Seriozitate totala, nu vi se va sugera niciodata sa schimbati vreo piesa care nu are nevoie de inlocuire, poti sa lasi orice in masina pe durata reparatiei si il vei gasi tot acolo.
Singurul dezavantaj, desigur, este locatia. Ar fi mult mai accesibil daca v-ati muta/extinde afacerea in interiorul orasului, dar chiar si pe Sos. Alexandriei merita deplasarea pentru orice problema.
De asemenea, daca ati avea si vulcanizare, as traversa orasul sa schimb tot la voi cauciucurile.
Multumesc pentru colaborarea de peste 5 ani!
Ionut Laurentiu Neagu
Ionut Laurentiu Neagu2 ani în urmă
Profesioniști ! Un service foarte bun !
Foarte mulțumit de serviciile oferite ! Prețuri foarte bune ! Foarte amabili și foarte serviabili, gata să te ajute ! Personalul service-ului au diplome la diferite cursuri de specializare.
Din sala de așteptare vezi reparația la mașina !
Am fost la acest service cu 2 mașini ( mașina tatălui si cu mașina mea )
Recomand cu încredere !
Nicolae Vasluian
Nicolae Vasluian2 ani în urmă
Din păcate, eu am rămas nemulțumit de serviciile oferite de acest auto-service.
Bazându-mă pe review-uri, am decis sa vin pentru rezolvarea unui consum de curent suplimentar (~200mA). După 4 ore de așteptare, mi s-a spus ca nu s-a putut găsi si remedia problema si ca trebuie sa achit intervenția. Am achitat-o, însă nu mi s-a părut fair-play din partea lor ținând cont ca am plecat de fapt de acolo cu problema inițială plus la aceasta luând si câteva zgaraieturi pe bord atunci când s-a demontat casetofonul.

Am plătit factura si in același timp la insistenta mea, am cerut de la ei (pentru ca din start nu mi s-a oferit) o constatare/deviz la ce s-a făcut, in ideea de a nu se mai repeta operațiunea si la alt service la care va trebui sa merg.

Acum nu vreau sa generalizez, poate într-un alt context ar fi fost diferit, dar rezumându-ma la aceasta experiența nu pot oferi decât o stea.
Stefan Viulet
Stefan Viulet2 ani în urmă
Sunt profesioniști și își respecta clientul! Lucrare de calitate în timp optim la pret avantajos (verificare montaj defectuos distribuție de către alt service = 290 de lei).
Alin Moraru
Alin Moraru2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Se poarta civilizat cu clienții, lucrează bine și repede. Vezi din sala de așteptare toată reparația. Preturi acceptabile.
Locații recomandate