/Ilfov/Service auto

Barami Premio Tire Service

Strada Erou Iancu Nicolae 126, Voluntari 077190, România

Barami Premio Tire Service
Service auto
4
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G486+3H Voluntari, România
+40 31 824 1135
barami-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius CHIRITA
Marius CHIRITA2 ani în urmă
Service rapid si eficient. Daca ar face si programari la schimbul de anvelope ar fi super.
Nelu Nelu
Nelu Nelu2 ani în urmă
Am venit la 8 dinineata și am plecat la ora 17 si radiatrul legatcu șoriceii clipsuri
Mihai Stanila
Mihai Stanila2 ani în urmă
Mers la ei pentru schimbare anvelope de vara cu alea de iarna, schimbat, plecat spre casa. Vibrau putin dar zic na, e de la drum. Ieri plecat la drum lung, spre nord. La 120 km/h vibreaza de zici ca se rupe masina, urat de tot! La franare trage dreapta. Azi inapoi! Sa vedem ce zic..
Late edit: Anvelopele sunt problema, firma de inchirieri neverificandu le. Ii recomand pentru ca au si preluat rapid si si au dat si interesul sa identificam problema! Foarte ok serviceul!
Nastase Mihnea
Nastase Mihnea2 ani în urmă
Preturi bune si baietii se misca foarte repede. Imi schimb anvelopele la ei, si de fiecare data cand am fost nu am stat mai mult de 10 minute. Recomand, cei mai buni din zona
Cosmin Albu
Cosmin Albu2 ani în urmă
Nu recomand. Nu respecta programarile. Am astept 1 ora si am decis sa plec pentru ca mecanicul se ocupa de alte masini in loc sa respecte programarea mea.
피아노왕
피아노왕2 ani în urmă
This company receives 300 lei(1 tire) for replacement of used tires.
It is a lot more expensive than other places.
If possible, change the tires elsewhere.

Această companie primește 300 de lei (1 anvelopă) pentru înlocuirea anvelopelor uzate.
Este mult mai scump decât alte locuri.
Dacă este posibil, schimbați anvelopele în altă parte.
Radu Voinescu
Radu Voinescu2 ani în urmă
Niciun tehnician nu poartă mască. Supraveghetorul de tură nu poartă mască. Un singur angajat din birou poartă o basma peste nas și gură.

Am ajuns pentru un schimb de anvelope. Supraveghetorul era plecat. Un tehnician a început să țipe la mine. Când s-a întors supraveghetorul, era cu ochii în telefon și a continuat să ignore toți clienții care ne strânseserăm acolo între timp.

Tehnicianul care mi-a schimbat anvelopele a uitat să seteze senzorul de presiune, astfel încât am plecat de la service cu un mesaj de la computerul de bord și un martor aprins pe bord.

De ce să mergeți acolo?
Leo Pop
Leo Pop2 ani în urmă
"Omul sfinteste locul". Am ajuns aici pentru schimbul de anvelope cu o masina inchiriata, deoarece firma are contract cu acest service. Programare on-line, confirmare ... dar ajuns aici am constatat ca nu figuram pe lista aflata la receptie.
Am asteptat circa 10 minute pana a venit cineva care stia ca lista nu era buna si ca mai exista o lista "buna" pe calculator, dar netiparita. Odata lamurita problema, am fost repartizat la un mecanic care a inceput sa tipe la mine pentru ca nu am pus masina exact pe locul necesar. N-am comentat nimic despre modul cum am fost dirijat, dar am pus inapoi in buzunar banii pe care-i pregatisem pentru mecanic. De obicei, dau 10 lei pentru cel care munceste pentru ca sunt convins ca nu are un salariu mare, iar bacsisul meu e bine-venit.
La final, am avut surpriza sa constat ca presiunea in roti era necorespunzatoare, iar calculatorul de bord nu era resetat dupa efectuarea schimbului. Asa am reusit sa "economisesc" cei 10 lei, pe care i-as fi oferit cu placere daca mecanicul meu si-ar fi facut treaba. In definitiv, nu toti oamenii pot comunica foarte bine, iar bacsisul era pentru profesionalism, nu pentru abilitatile de comunicare.
Am refuzat sa parasesc service-ul si, pana la urma, a venit acelasi "cineva" care a finalizat treaba.
Locații recomandate