/Ilfov/Service auto

Autocar Service

Str. Pritopescu Constantin nr. 9A,, Pipera/Voluntari, ILFOV, Pipera 077190, România

Autocar Service
Service auto
4.4
254 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G43Q+R8 Voluntari, România
+40 31 9455
autocar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hamid Kasbaji
Hamid Kasbaji2 ani în urmă
Am fost la ei în urma unui accident în care a întrat cineva în mine, am fost la ei am deschis procesul de dauna, pentru o bara și un stop de ceata am așteptat aproape 4 săptămâni, Am primit la schimb în tot parcursul reparației o mașină la schimb Dacia Daster. A durat foarte mult reparația la ei din punctul meu de vedere
În rest au reparat binișor.
Anca Otto-Guzu
Anca Otto-Guzu2 ani în urmă
Am apelat de 2 ori la serviciile acestui service in ultimii ani (fiind extrem de multumita dupa prima reparatie a masinii, inevitabil am apelat din nou la acelasi service cand am avut si al doilea incident), avand 2 incidente in care mi-a fost lovita masina cu avarii considerabile si pot spune ca este cel mai bun service atat in ceea ce priveste vopsitul (culoarea fiind una pretentioasa si scumpa, Byron Blue, este vopsita perfect!!!), cat si reparatiile impecabile, mai ales ca este o masina scumpa, cu detalii si accesorii specifice, foarte frumos reparate si asamblate. Nu am decat cuvinte de lauda pentru echipa de profesionisti de la acest service, incepand cu tot ceea ce presupune constituirea dosarului de dauna, reparatia perfecta a masinii si predarea ei in scurt timp dupa sosirea pieselor ce au necesitat a fi schimbate. Apreciez foarte mult si faptul ca mi s-a dat o masina foarte buna la schimb pe toata durata reparatiei, care m-a ajutat enorm sa imi pot desfasura activitatile zilnice.
Sebastian sandu
Sebastian sandu2 ani în urmă
Cunosc acest serivice de foarte mult timp. Calitatra lui a fost de la inceput foarte sus , motiv din care, in timp reprezentante au reparat la ei masinile noi tamponate. Calitatea este excelenta, se ocupa de detalii si chiar daca reparatia dureaza primesti masina la schimb. Sper sa nu aveti nevoie dar daca este cazul uteti apela cu incredere au profesionisti care stiu ce trebuie facut. Am avut la ei de facut reparatii de tinichigerie, vopsitorie cu interventii mecanice la directie si totul a fost in regula. In timp am facut pe langa reparatii si vopsitorie integrala, fara repros.
Larry Harman
Larry Harman2 ani în urmă
Experienta a fost una foarte buna, de aceea revin mereu la ei. Pe langa faptul ca iti ofera masina la schimb pe toata durata reparatiei (lucru extrem de important pentru mine), sunt si deosebit de profesionisti. De asemenea, persoana mea de contact a fost deosebit de amabila si m-a tinut permanent la curent cu derularea reparatiei.
Va multumesc!
Desi nu imi doresc sa ne revedem curand, daca voi avea vreo problema, tot la voi ajung!
Lucian Dos
Lucian Dos2 ani în urmă
Datorita traficul din Bucuresti am avut nevoie de serviciile servisului aproape in fiecare an ,pe tinichigerie cel putin. Reprezentantii autocar m.au ajutat de fiecare data chiar si peste programul lor. Sunt foarte multumit de serviciile servisului.Am fost lovit aproape pe toate partile iar masina mea arata dupa 6 ani tot ca noua datorita lor.
Iar treaba cu masina la schimb e de real folos.
Recomand cu incredere .
Cristi Andrei
Cristi Andrei2 ani în urmă
Recent am fost implicat într-un eveniment neplăcut în trafic. Cu toate acestea am fost foarte relaxat știind ca echipa Autocar se va ocupa în locul meu pt deschiderea dosarului de dauna, reparația mașinii și de toată birocrația în relația cu asigurătorul. Este a treia oara când apelez la serviciile lor, am declarat evenimentul, am lăsat mașina în service și am plecat cu mașină la schimb. Pe perioada în care mașina a stat în service am fost informat periodic pe mail de activitățile întreprinse de aceștia. Servicii de înaltă calitate, profesionalism și amabilitate din partea echipei.
Andrri Craiu
Andrri Craiu2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite de băieți din Prelungirea Ghencea , am dus masina la ei și pe lângă faptul ca mi-au oferit masina la schimb sau mișcat si foarte repede în înlocuirea pieselor. Recomand cu încredere.
Bogdan Dumitrache
Bogdan Dumitrache2 ani în urmă
Servicii ireproșabile. Mașină la schimb! FĂRĂ STRES! Chiar nu am avut ce să reproșez, după ce am ridicat mașina! Impecabil lucrată. La final, spălată “ca la carte”. Se vede ca au o echipa care este organizata fff bine! Bravo lor!
Locații recomandate