/Ilfov/Service auto

Bosch Car Service - Lucia Automotive

Str. Zorelelor, nr.1, Com, Chiajna 077040, România

Bosch Car Service - Lucia Automotive
Service auto
4.6
224 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FX6M+FM Chiajna, România
+40 736 633 851
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gavan Danut
Gavan Danut2 ani în urmă
Am fost cu mașina Renault Kadjar la acest service. O lucrare simpla in teorie ( pierdere freon tip nou) dar sincer mi-a plăcut...
Oameni ce par pricepuți, știu ce vorbesc și mai ales ce fac, identificarea unui oring ce trebuia și a fost schimbat, încărcare cu freon iar la final masina în parametrii normali. Prețul destul de mare dar la service-ul de marcă ar fi costat mai mult cu aproximativ 2-300 ron. Per total sunt mulțumit și se pare că am găsit un service bun si în apropierea casei.
Valentin Vasilescu
Valentin Vasilescu2 ani în urmă
Nu au nicio legătura cu numele Bosch. Personal dezagreabil la receptie. Degeaba se pricepe “șeful” dacă personalul este praf. Am schimbat la ei cablurile de frana de mana si pentru asta a trebuit sa aștept 7-8h timp in care persoana care “lucra” la înlocuirea piesei făcea orice altceva decât sa finalizeze lucrarea. Noroc cu ceilalți colegi care au fost nevoiți sa-i sara in ajutor pentru a putea pleca in aceeași zi cu masina de acolo. Am plecat cu piese desfăcute de pe consola mașinii si lăsate pe bancheta din spate, iar cotiera nu a fost pusă pe poziții. De evitat.
Gopo
Gopo2 ani în urmă
Am fost doar o data momentan, cu siguranță voi mai reveni. Servicii bune și amabilitate :)
Adrian trocan
Adrian trocan2 ani în urmă
Sunt la a doua experiența neplăcută , dar am zis sa le mai ofer o șansă. La ultima experiența am avut mașină în service pentru 8 ore, timp in care nu au fost în stare să remedieze nici una din problemele indicate. Mi-au făcut o verificare generala de articulatii și suspensie ( nesolicitate) si pus tester , fara a ajunge la un răspuns pentru problemele indicate. Timp și bani pierduti.
Stefan Stancu
Stefan Stancu2 ani în urmă
Service cu personal calificat, profesionist.
Diagnosticare rapida, raport calitate preț foarte bun. Reparam autoturismele din parcul auto al companiei in acest service și suntem foarte multumiți. In urma colaborării am recomandat mai mult de 10 prietenii care folosesc deja acest service și sunt foarte multumiți.
Bogdan Oprișan
Bogdan Oprișan2 ani în urmă
Profesionalism.Promtitudine.Competenta.
De 10 ani am intretinut si reaparat trei masini diferite la acest service.Am parcurs o varietate foarte mare de reparatii.Recomand acest service.Nu am avut niciodata probleme.
Sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.
Bogdan Oprisan
Alexandru Valentin
Alexandru Valentin2 ani în urmă
Recomand cu încredere service-ul, am primit intotdeauna cea mai buna oferta de pret și de fiecare data am plecat extrem de mulțumită. Personal foarte amabil și bine pregătit. Felicitări!
Țineți tot așa baieti 👍
Adrian Claudiu Dima
Adrian Claudiu Dima2 ani în urmă
Ii recomand cu mare drag. Profesioniști.
Raport calitate preț foarte bun comparativ cu reprezentanta. Doua Audi Q3, un Audi A5 și un Audi A4 sunt abonate la acest service.

Toate problemele pe care le-am avut cu ele au fost remediate impecabil.

Respect !
Locații recomandate