/Ilfov/Service auto

Service Auto Timas - Tunari - Soseaua de Centura

Soseaua de Centura, nr. 27, Tunari,, Tunari 077180, România

Service Auto Timas - Tunari - Soseaua de Centura
Service auto
4.4
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G5J4+5Q Tunari, România
+40 31 225 4247
timas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Preda
Marius Preda2 ani în urmă
Am solicitat servicii de reparatie a unui camion aflat intr-o situație atipică pentru Timas, conducerea afacut tot posibilul sa rezolve problema și a dat camionul in folosință intr-un timp foarte scurt. Felicitări conducerii si personalului Timas!
Dan Ivanovici
Dan Ivanovici2 ani în urmă
Am facut un ITP la remorca, foarte amabili, operativi si punctuali. Voi reveni si cu masina.
Marius Zota
Marius Zota2 ani în urmă
Fost pentru ITP fara programare, baietii de acolo au fost super ok.
Minca Sorin
Minca Sorin2 ani în urmă
Scriu acest review fara sa ajung la service. Nu am mai considerat necesar datorita lipsei de profesionalism a persoanei cu care am comunicat. In prima parte a zilei, am transmis domnului respectiv o copie a certificatului de inmatriculare si o scurta descriere a problemelor pe care le aveam la masina, minore dealtfel. Am asteptat oferta de reparatie pana in seara aceleasi zile, cand, la insistentele mele mi-a fost comunicat ca ...maine. De fapt peste 3 zile. Asta dupa ce persoana de contact de la service-ul din Fundeni mi-a facut oferta estimativa prin telefon, in 2-3 minute.
Andreea Mironescu
Andreea Mironescu2 ani în urmă
De peste 10 ani îmi aduc masinile la acest service și tot timpul personalul a fost foarte amabil și a dat dovada de profesionalism, rezolvând prompt toate problemele semnalate spre deosebire de alte service-uri auto, inclusiv reprezentante auto.
Astăzi am fost sa îmi ridic masina de la service și când am intrat la receptie m-a lovit o caldura sufocanta, zici ca intrasem intr-o sauna. Afara erau 38 de grade iar înăuntru cred ca erau peste 40, nu aveai unde sa te ascunzi de caldura. I-am rugat politicos pe domnii de la receptie sa dea drumul la aer conditionat pentru ca efectiv nu se putea sta înăuntru. Domnii mi-au răspuns la fel de politicos ca nu au aer conditionat.
Pentru anul 2021, pentru un service ce oferă clienților servicii impecabile, un aer conditionat oferit clienților la receptie cât și angajaților care se chinuie 8 ore in acele temperaturi nu cred ca este chiar așa greu de procurat.
Voi continua sa folosesc serviciile dumneavoastră dar va rog frumos sa luați in considerare procurarea unui aer conditionat in zona de așteptare și receptie pentru ca efectiv nu se poate sta înăuntru când este cald afara.
Am dat 5 stele pentru profesionalismul angajaților și promptitudinea rezolvării problemelor.
Dan Bud
Dan Bud3 ani în urmă
Totul a decurs normal. Am facut programare telefonica, am discutat personal cu domnul Raul care mi-a explicat in termeni mecanici ...si dupa pe intelesul meu :)) toate problemele pe care le am la masina si la ce anume sa ma astept in viitor. Au fost prompti am avut masina gata fix cand mi-au spus ca va fi gata. Domnul Inginer Raul a iesit in proba cu masina impreuna cu mine si pot sa spun ca am alta masina este wow :) Pretul ... pot spune ca mediu. unele preturi pt manopera au fost mai mici decat la majoritatea service auto... iar altele la fel. pretul pieselor a fost ok. datorita faptului ca am avut ceva piese :))) am avut parte si de un discount de 12% . O experienta buna am sa revin.
Mihail buzatu
Mihail buzatu2 ani în urmă
Neprofesionisti. Nu recomand service-ul. M-am prezentat cu masina in service pentru o constatare. S-a efectuat constatarea(a durat f mult deoarece au confundat masina mea cu o alta, acelasi model, care ar fi trebuit sa vina tot la o constatare). Concluzia constatarii piese de inlocuit si manopera in valoare de 8500 Lei. Am fost de acord, le-au inlocuit(a durat mai bine de o saptamana reparatia pentru ca intre timp s-au imbolnavit de covid. Masca sau masuri de protectie nici nu exista la ei in service). Am ridicat masina din service si problema pentru care m-am dus initial si pe care le-am semnalat-o era nerezolvata. Masina avea aceleasi "simptome" ca inainte sa o duc. Am dus-o din nou, alta constatare alta saptamana de asteptat, alti 900 de lei achitati. Am plecat cu masina din service si in 60 de minute masina incepe sa faca la fel ca inainte. Din punctul meu de vedere, asta inseamna ca habar nu au si nici nu recunosc. Ca sa fie treaba buna, m-am pricopsit si cu un soarece in masina(sunt sigur ca au lasat masina cu usile deschise peste noapte in atelier si in campul acela unde sunt, e lesne sa intre orice lighioana) si mi-a ros tot ce a putut, inclusiv documente lasate prin masina. Masina, a treia oara, nu o mai duc tot la ei, ca e clar de ce nu sunt in stare. Am mari dubii si asupra pieselor pe care le-au inlocuit. Voi inainta si o sesizare la opc
Cristian Sandu
Cristian Sandu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile de ITP si experienta a fost placuta. Este singura statie ITP din zona care verifica remorci.
S-ar putea instala un automat de bauturi/gustari in receptie.
Locații recomandate