/Ilfov/Service auto

ITP, Service Auto & Vulcanizare

Strada Eroului 1A, Chiajna 077040, România

ITP, Service Auto & Vulcanizare
Service auto
4.3
322 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
FX6M+J9 Chiajna, România
+40 722 700 725
serviceuriautobucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Gigi Matei1 an în urmă
De Evitat! Nu recomand!
Alina Lazar
Alina Lazar2 ani în urmă
RAPIDITATE, SERIOZITATE, PROFESIONALISM, RECOMAND CU DRAG!
Nu vreau sa imi atrag raul, dar ii voi salva in lista favoritilor!
Mariusz1923
Mariusz19232 ani în urmă
Am fost cu un a3 la ei cu planetara dusa, l-am dus la 6 seara cu platforma si a doua zi a fost gata, super profesionisti, rapiditate si calitate + preturi super decente.. Am fost sceptic cand am citit review-urile negative dar nimic nu s-a adeverit, patronul super ok, baietii de la service la fel .. o sa revin mereu si recomand tuturor
Kush Oner
Kush Oner2 ani în urmă
Mare grijă cu acest "service". Angajații se pare ca mai mult sunt antrenați sa fure decat sa repare problemele cu care veniți. Mi-a disparut cheia tubulara pentru roți din portbagaj , asta intr-un moment in care am lipsit 2 minute de langa masina. Data viitoare baieti spuneti-mi ce aveti nevoie ca vin cu toata trusa daca aveti lipsuri la scule
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Am venit cu o problema si am plecat cu alta. Acum cand ploua un cablu imi face contact si raman stergatoarele pornite. Nu vor sa isi asume si zic ca e de la maneta si ca nu au de unde sa stie ei cum era inainte. Nu recomand.
Flecan Gabriel
Flecan Gabriel2 ani în urmă
Super rapid, prietenos și corect. Am fost cu speranța sa fac o programare la revizie și ITP și în 20 minute aveam filtrele schimbate și curățat motorul de praf și mizerie. Ceea ce nu cred că am văzut. Foarte prietenoși. Singurul service care nu îți ia pielea de pe tine.
Ns sn
Ns sn2 ani în urmă
Probabil daca citeam recenziile inainte nu mai ajungeam in aceasta situatie!

Acum o luna de zile am fost la RAR ptr a inmatricula masina, acolo unde i s-a facut si itp-ul! Totul perfect!
Azi cand am fost ptr o noua vizita la itp ( deoarece o pregatesc ptr transport alternativ ), dumnealor mi-au gasit un bec ars la un proiector! ( tin sa mentionez ca masina a trecut inainte de a ajunge la acest itp printr-un service auto, acolo unde s-a facuta o constatare ( a fost verificata de la a la z special ptr intrarea in itp). Chiar daca este o masina foarte putin uzata am vrut sa fiu precaut, sa nu fiu respins la itp!
Surpriza, “s-a ars” becul pe drum!
Am observat ca domnii si doamna de acolo sunt foarte bine pregatiti ptr asa ceva, si mi-au sarit in ajutor! Am fost pus sa platesc 90lei pe un bec de proiector + 10lei manopera, ca sa pot trece “testul”
In total = 100lei itp + 90lei bec + 10lei manopera!
Pot spune ca l-am salvat pe urmatorul client deoarece bec-ul ars, nu am vrut sa-l las la ei in service, la sfatul domnilor de acolo!

Va sfatuiesc sa evitati acest “service”
Si ptr ca stiu, ca acest review nu o sa fie suficient ptr a preveni astfel de neplaceri, am discutat deja cu avocatul meu, si deja lucreaza in a inainta o plangere impotriva service-ului, dar mai ales fata de cei ce se fac vinovati sa fim siguri ca vom scapa de astfel de escrocherii! ( nu uitati, in orice service itp se afla montate cateva camere de supraveghere, ogligatorii functionale care vor face dreptate)!

Am atasat mai jos si o poza cu bon-ul!
Ei nu vand bec-uri, fiind foarte pregatiti, au pe raft bec + manopera! Totul este calculat!
Andreea Bărduţ
Andreea Bărduţ2 ani în urmă
Astăzi am fost sa îmi fac ITP ul la mașina la acest service. Mi-au spus o parchez pe trotuar și sa aștept întrucât mai erau doua masini in fata mea. Am lăsat mașina pornita și am mers in service sa îmi iau o cafea cât așteptam; între timp cel care se ocupa cu ITP ul s-a dus cu o cârpa la mașina, când am vrut sa merg după el a spus ca nu e nevoie. S-a întors și și-a luat și colegul sa meargă împreuna sa se uite moment in care mi s-a părut dubios și i-am urmat. Domnul care nici nu văzuse mașina s-a dus in partea din dreapta mașinii, s-a aplecat și mi-a spus direct ca am o gaura in prag. Repet, domnul nu văzuse mașina. Ma întreb care sunt șansele ca atunci când ma duc sa fac ITP ul primul lucru pe care sa îl faci este sa verifici pragul din dreapta. (Mașina este abia scoasă din service, urcată pe elevator iar la acel moment fără nicio gaura. Acum când am verificat exista un loc de doua degete in prag).
Mi s-a spus ulterior sa revin sâmbătă si o rezolvam.
Cea mai mare teapa din toată Chiajna!
Cristian Nacu
Cristian Nacu2 ani în urmă
M-am dus sa schimb placute frana, bielete antiruliu la Logan van. S-a constat ca tb schimbate discurire frana pt uzura accentuata pe interior apoi placutele. Rezolvat bielete antiruliu, curatare si reglare sabotii frana pe spate, sudat prindere toba care era ruptă. Mecanicul a fost profi. Franeaza foarte bine acum asa cum trebuie. Incerc sa ajung la ei pt indreptarea deflectorului de caldura din dreptul tobei care nu a fost asezat la loc dupa sudura ( s-a luat cu altele si o fi uitat ).

Completare recenzie. Era îndoit deflectorul in alta zona decat cea unde s-a efectuat lucrarea. Cu toate ca nu era din cauza manoperei domnii de la service au fost amabili si m- au ajutat indreptand tanla care zbarnaia de credeam ca se rupe masina. Le dau 5. Stele
Locații recomandate