/Galati/Service auto

Auto Check Center-Frontal

Str. Crizantemelor 77, Galați, România

Auto Check Center-Frontal
Service auto
4.1
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2MM+MG Galați, România
+40 236 462 124
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Lifu
Adrian Lifu2 ani în urmă
Am facut aici ITP-ul.
Totul a fost in regula.
Pret normal! (100 lei la autoturism benzina 1L)
Daniel Ghibirgiu
Daniel Ghibirgiu2 ani în urmă
Ultima experienta avuta in acest service mi-a lasat un gust amar.
Am fost la ei cu un focus mk3 avand probleme la compresorul de clima (am aflat asta ulterior la un alt service unde am si rezolvat problema de altfel).
Incercand sa verifice instalatia electrica care deserveste instalatia de climatizare au reusit in cele din urma sa faca masina sa nu mai porneasca deloc.
Ulterior au ajuns cu masina la reprezentanta ford din Braila unde a fost dusa pe platforma.Pe factura de la reprezentanta scria doar reparatie instalatie electrica si a costat aproximativ 800 ron (platita de cei de la service).
Dupa aproximativ 2 saptamani am primit masina exact cum am dus-o la ei, avand in continuare probleme la clima.
PS: De mentionat faptul ca am avut la dispozitie masina la schimb pe perioada cat a fost masina indisponibila (singurul lucru ok din toata aceasta experienta neplacuta).
George Palade
George Palade2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism!
Fac programare veriifcare AC dupa ce la revizie au incarcat instalata fara sa o verifice, vin cu masina si ma trimit la alt specialist.
Apoi ma intorc la ei cu descriere defect si solutie, ma programeaza a doua zi pentru inlocuit radiator si filtru (filtru este separat) apoi cand sa ridic masina... pai nu a venit radiatorul, defapt nu la comandat sefu... veniti maine dupa masina!
COBRASALAJ
COBRASALAJ2 ani în urmă
Foarte prost serviciul au bagat in plata niste operatii care eu nu leam cerut dar miau zis ca sant necesare ...
Vicol doru
Vicol doru2 ani în urmă
Nu sunt mecanic,dar sunt mult peste unii dintre ei,cu cat am invatat de pe intenet..... Mi-am facut puntile fata-spate singur pana la urma..... Mult de munca ,dar a iesit super!
Ionut Enache
Ionut Enache2 ani în urmă
Am fost la o constatare mecanica, (Zgomote/huruit dreapta fata). Angajatii au avut un comportament bun(rezervare ok si atitudine in service buna).In urma constatarii au fost semnalate niste defectiuni.Dau rating numai o stea, deoarece service-ul nu a dorit sa imi garanteze, ca inlocuirea pieselor indicate de ei , in urma constatarii, vor rezolva problema pentru care am venit(adica sa nu schimb niste piese indicate, si cand plec cu masina din service sa am aceleasi simptome/zgomote).
Renato Tatoli
Renato Tatoli2 ani în urmă
Păcat ca au mecanici serioși(am mai reparat la ei), atitudinea este de...toata rușinea. Programat cu o săptămână înainte și neanunțat(venit din București) ca au probleme și este închis...
Foarte neprofesioniști din acest punct de vedere, poate asta spune și ceva despre viitorul acestui service.
Saftica Hurduc
Saftica Hurduc2 ani în urmă
Am făcut Revizia pentru 15000 km la autoturism, vreau să menționez că chear își fac treaba pentru care sunt plătiți. Felicitări tuturor celor care lucrează acolo.
Locații recomandate