/Galati/Service auto

UNIX Galați

Str. Brăilei Nr. 272, Galați 800396, România

UNIX Galați
Service auto
4.3
155 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C263+M6 Galați, România
+40 236 425 255
unixauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius anacoschi
Marius anacoschi2 ani în urmă
Top nr 1. Personal super calificat. Preturi pentru toate buzunarele! A+++
Vio M
Vio M2 ani în urmă
Personal amabil și profesionist. Un depozit în care găsești o gama foarte mare de piese auto.
Clementina balmus
Clementina balmus2 ani în urmă
Un magazin cu accesorii auto la preturi accesibile. Personal amabil, diversitate. Recomand.
Ionut Moldoveanu
Ionut Moldoveanu2 ani în urmă
Salutare tuturor,
In trecut am mai achizitionat piese pentru autovehicul de la ei doar ca, la acel moment consilierul de vanzari care ma servise era atent la ceea ce eu ii explicam, imi arata mai multe variante si imi oferea posibilitatea de a cumpara ceea ce eu aveam nevoie.
Zilele trecute am trecut pe la ei sa cumpar un set de placute de frana, consilierul mi a aratat pe ecranul calculatorului ce variante are si atat, eu urma sa aleg.
Am cumparat de la Bosh, numai ca greseala mea a fost ca nu le am verificat si eu sa vad daca sunt cu placile de fixare placute in interiorul cutiei si nici nu mi a sugerat in completare ca ar fi nevoie de ele.
La mecanic am constatat lipsa lor, am mers a doua zi la magazin sa ii cer explicatii, acesta din urma mi a mentionat ca nu toti furnizorii pun placutele in set si pana la urma ca sa imi termin treaba le am cumparat separat, am mers din nou la mecanic si din nou nu a putut sa le monteze pe motiv ca placutele de fixare erau pt discuri ventilate, eu am discuri pline dar domnul consilier a uitat sa imi aminteasca acest fapt.
Doua zile petrecute pe drum, 100 km drumuri fara folos,deranj si timp pierdut si bani dati mecanicului.
NU RECOMAND UNIX
Este ok oriunde v ati duce sa verificati inainte cu ochii vostri si sa nu lasati pe altii sa o faca.
Felea sorin
Felea sorin2 ani în urmă
cei mai scumpi de pe piata pieselor auto
nu recomand
Gheorghe Dumitru Dan
Gheorghe Dumitru Dan2 ani în urmă
Am cumparat de la punctul de lucru unix galati o pomba stergator in valoare de 70 lei nu e o sumă mare sau ceva de speriat important e ca nu are destulă forță să ajungă apa la stergatoare domnul care mia vanduto mia zis garantie 1 an am montato și nu este buna am fost ieri la unix să o schimb și era un alt domn care maia zis ca trebuie sa vin cu foaie de la mecanic ca să o pot schimba asta înseamnă bătaie de joc are o singură mufa care poate sa o monteze și un copil nici un mecanic nu da foaie penteu asa ceva o sa ma lipsesc de 70 de lei dar o sa fac reclamație la protecția consumatorului . E prima oara in romania cand aud ceva de genul nu se poate inlocui decat cu.....mecanic foaie la un lucru care al montează un copil sper ca pe viitor să aveți mai multe recenzii.
Metehau Denis George
Metehau Denis George2 ani în urmă
Îți dau piese defecte , iar când te duci la iei ca sa le schimbi , nu mai au cum ...( Trebuie montat in service autorizat RAR) pe bune ...
Mareans2006
Mareans20062 ani în urmă
Daca as putea as da 10 stele... acest depozit+magazin are cel mai mare stoc de piese din Galati aproximativ 70 000 de piese, personalul foarte amabil si foarte competent.
Locații recomandate