/Galati/Service auto

Bosch Car Service

Bulevardul George Coșbuc 88, Galați 897634, România

Bosch Car Service
Service auto
3.6
53 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2MP+RP Galați, România
+40 729 037 240
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dobrin Vasile1 an în urmă
Să ferească Dumnezeu să ajungeți pe la ăștia. Am avut o mașină pe taxi și am reparat-o la ei prin casco. După multe atenții date muncitorilor au reușit într-un timp îndelungat s-o repare, dar fără să aibe halogene și aer condiționat cum a fost inițial. Am luat mașina într-o vineri, urmând să-mi termine treaba luni, dar n-au mai recunoscut, deci mare atenție, dacă scoateți mașina din service s-o folosiți urmând să reveniți pentru o reparație minoră rămasă aveți ocazia să pățiți ca mine. Nu recomand deloc și de profesionalism nici nu se poate discuta!
Adrian
Adrian2 ani în urmă
Un service de tot râsul.. in plină săptămână bateta vântul prin atelier.... Manoperă extraordinar de scumpă . Nu recomand nici pentru un schimb de ulei.
Sandu Nicu
Sandu Nicu2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni sa se duca la acesti oameni , nu stie de cat sa se invârta dupa masina si sa iti ia bani pe manopera sunt lipsiti de profesionalism , am fost patit am dat bani degeaba si am luat masina praf , nu va duceti....
Constantin Samson
Constantin Samson2 ani în urmă
Niște magari si niște escroci nu fac nimic altceva decât sa iti ia banii pe manopera montat demontat, dar sa repare pauza, nu recomand.
Alin Popa
Alin Popa2 ani în urmă
Domnul inginer de la statia ITP este profesionist si prompt. Recomand cu toata increderea.
Mirela Elena
Mirela Elena4 ani în urmă
Este un service scump, care nu si justifica banii, am mers cu o problema si au rezolvat o pe jumatate. Intr un cuvant: superficial. UN SERVICE CARE NU MERITA NICI MACAR SA VA DEPLASATI LA EI, este pierdere de timp.
Alin M. Crăciun
Alin M. Crăciun5 ani în urmă
Nu as avea nimic impotriva daca lucreaza un pic mai scump, DAR NU CA NISTE ÎNCEPĂTORI (ca sa nu folosesc un cuvant mai dur)! Mi-au distrus lucruri prin mașina, nu au montat unele lucruri in interiorul mașinii, capota nu a fost vopsit cum trebuie si mi-au pierdut o piesă la incuietoare ! Într-un cuvânt...EXECRABIL! NU o să mai merg la ei! NU RECOMAND !!!
Dragan costel
Dragan costel2 ani în urmă
Oameni promti,corecti,super profesionisti si numai ei stiu ce problema miau rezolvat,pentru ca daca imi zicea ma aprindeam ca o torta! Sănătate multa va doresc la întreaga echipa!
Mihai Paula
Mihai Paula2 ani în urmă
Nici până la această oră de o săptămână de ținut masina in acest service, adăugând de la zi la zi niste costuri exagerate am pierdut banii ,vacanta nici macar nu se deranjează sa raspunda la telefon,astept in detaliu sa mi se ofere explicații și facturi cu care am sa merg la protecția consumatorilor .Cum sa te duci cu o problemă sa ti se faca altceva si sa ti se ceara bani peste bani ,nici macar reparand masina ,nici macar sa ai bun simt sa suni omul sa i explici trebuie el sa te sune ca sa l minți și să i iei repet bani .execrabil
Locații recomandate