/Dolj/Service auto

Emiliano Reparatii Injectoare, Pompe de Injectie Craiova. Service Diesel Craiova

E70 Km 6, Ișalnița 207340, România

Emiliano Reparatii Injectoare, Pompe de Injectie Craiova. Service Diesel Craiova
Service auto
4.2
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9PRC+XF Ișalnița, România
+40 744 547 991
reparatiinjectoare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Andrei
Robert Andrei2 ani în urmă
Foarte slabi, am dus un injector la ei si l-am luat mai praf ca inainte.
Evitati.
Catalin petrescu
Catalin petrescu2 ani în urmă
Am recondiționat injectoarele la skoda octavia 1.6 tdi 2012.calitate preț mulțumit.recomand cu căldură ținând cont ca azi e prima data când apelez la serviciile lor.
Ionel Valcea
Ionel Valcea2 ani în urmă
Super de treaba și mai ales profesioniști.
Gheorghe Mihalcea
Gheorghe Mihalcea2 ani în urmă
Am recondiționat un set de injectoare la un golf 6. Sunt cei mai profesioniști din toată Oltenia pe injectoare și pompe de înaltă presiune a combustibilului. Dețin cea mai bună tehnologie in domeniul acesta , marca Bosch. Recomand cu încredere această firmă . Pe scurt : profesionalism și seriozitate.
Iulian Coman
Iulian Coman2 ani în urmă
Nu recomand. Personal nerespectuos și servici super scumpe comparativ cu ce oferă.. Total dezamăgit 😥
Robert Cristian
Robert Cristian2 ani în urmă
Profesionalism, onestitate si transparenta. Personal priceput si atent, deschis la ceritele clientului. Tot ce se intampla cu masina ta este comunicat si actualizat de catre personal. Recomand!
Trusca Bobi
Trusca Bobi3 ani în urmă
Profesionalism. Atentie la detalii. Se lucreaza curat si atent. Veti cunoaste oameni care explica ceea ce fac, si care iti insipira incredere. Totul are o solutie. Si asta veti vedea la final, cand veti pleca cu masina reparata.
Iulian Mihai
Iulian Mihai2 ani în urmă
Nu recomand! Am vrut sa verific o pompă de injectie si 4 injectoare, am sunat la firmă, am intrebat cât ma costă, si au spus 450 lei, totul ok, am dus piesele acolo si au zis ca ma sună dânsii in scurt timp, bineînțeles că nu a sunat nimeni inapoi, a doua zi am mers acolo sa intreb ce se întâmplă si am aflat că mă costă numai pompa de injecție 2600 lei doar verificatul, deoarece nu poate sa o verifice până nu schimbă unele piese din ea, garnituri etc deoarece se strică bancul si costă sute de mii de euro, chiar a zis "Să vezi cât te costă injectoarele dacă zici că aici ți se pare mult" Bineînțeles ca am luat pompa de acolo, după ce am plătit 100 lei deranjul, si am verificat-o in altă parte mai ieftin. La scurt timp am fost sunat sa merg sa iau injectoarele ca sunt in regulă.Am primit bon decat pe plata injectoarelor nu si pe cei 100 lei de la pompă. Nu stiu a cui este vina, sper sa se remedieze ceva să nu mai pățească si altii ca mine! Mulțumesc!
Locații recomandate