/Dolj/Service auto

LRF

LRF
Service auto
3.7
52 recenzii
8 comentarii
+40 764 876 615
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angela ILCU
Angela ILCU4 ani în urmă
Masina a mers impecabil până la a apela la serviciile lor. Instalația de climatizare mutata sub orice critica si nu mai merge deloc. Caseta de direcție pusa gresit nu mai merge sa virezi complet volanul. Fac si evaziune fiscală. Cer 500 de euro si iti dau chitanța pe 700 de lei. Iti dau actele capsate si iti spun sa nu le desfaci sa nu le pierzi. Pt ca sunt unica firma din Romania care este autorizata își bat joc de clienti , punând în real pericol nu doar viata șoferului care a apelat la serviciile lor. Niste cârpaci. La banii pe care îi cer ar trebui să aibă meseriași.Voi face o sesizare la ANAF si la Poliție.
Ilyeske84
Ilyeske844 ani în urmă
Niste carpaci in papuci,nu-i recomand deloc masina era impecabil din toate punctele de vedere,dupa schimbare masina se comporta total diferi caseta m-a tinut 2 saptamani,suruburi nestranse sau uitate .
Pun in pericol viata soferilor care apeleaza la ei
Razvan Stanescu
Razvan Stanescu4 ani în urmă
Profitori, carpaci si neseriosi, asa zisul service ca e de fapt un garaj plin de mizerie! Mai bine va orientati in alta parte daca nu vreti sa pierdeti timp si bani. Aveti grija sa plecati cu toate piesele cu care ati venit pe masina ca se mai "pierd" piese bune la ei
Madalina Marin
Madalina Marin4 ani în urmă
Carpaci si profitori este putin spus. Filtrul de polen de la AC nu mai poate fi folosit
Cerbu dragos
Cerbu dragos5 ani în urmă
Baieti de gasca lucreaza bn. Tot ce ai montat pe masina si nu e de fabrica se da jos(bluetooth de ex) ce mi-a placut ca seful de atelier cand mi-a predat masina a verificat fiecare surub, conducta sa fie bn stranse sa nu aiba pierderi.Lucrare curata nu pot sa spun ca la superlativ dar cel mai important e ca am masina cu volan pe stanga cu acte!!!
Elena Teianu
Elena Teianu6 ani în urmă
Manopera ieftina la înlocuirea casetei, ( la mutare volan de pe dreapta pe stanga) dar lucrarea a fost executata execrabil, niste carpaci...care pun in real pericol viata clientilor !!.Am mers 10.500 km si pierdeam ulei de la caseta de directie...Conductele de la caseta de directie prinse cu mastic...Bordul a fost lucrat cat de cat bine. Recomandare: cumparati caseta noua si nu mergeti la astia!!!!
Conductele instalatiei de climatizare asezate aiurea total....Niste nesimtiti!!
D D
D D7 ani în urmă
Nici macar o stea nu merita acest service! Servicii extraordinar de proaste! Freelander-ului pe care il detin i a fost multat volanul execrabil! Cand am discutat la telefon,mi s a spus ca lucrarea va fi executata impecabil! Dar am primit in schimb doar servicii de cea mai proasta calitate! Revin si cu poze!
MARIUS TV
MARIUS TV2 ani în urmă
Am batut 1000 km la un service autorizat care am constatat ca dupa operatiunea facuta de acestia am ajuns la concluzia ca face o meserie pe genunchi ,M-am dus cu masina impecabil , si m-am intors cu o epava pe 4 roti, Fara aer conditionat ,fara bracaj, si cu bieletele trancanind.
Caseta de directie nici macar reconditionata cu o garantie de 30 de zile care dupa 28 de zile a inceput sa piarda ulei.
Aviz amatorilor care vreti sa contactati acest service care este situat intr-un garaj la periferia orasului Craiova, pur si simplu intr-o rapa.
Locații recomandate