/Dolj/Service auto

BMW Automobile Bavaria S.R.L.

Calea București nr. 131, 207450, România

BMW Automobile Bavaria S.R.L.
Service auto
4.1
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8W72+75 Craiova, România
+40 251 470 665
bmw-bavaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina vreju
Irina vreju2 ani în urmă
Prima vizită la service pt o revizie: dezamăgitor! Personalul ar trebui să aibă în vedere că reprezintă o marcă cu pretentii, plătită de clienți din plin... nici "la revedere", nici "Drum bun" la plecare, decât factura de plată... Macar sa faca treaba buna în atelier...
Sorin veselu
Sorin veselu2 ani în urmă
Dezamăgit de oameni care lucrează acolo. A trebuit sa iau o mașină defecta. Menționez ca am fost trimis de clientul nemulțumit, sa ridic mașina cu o platforma auto. Un x5 model 2008. Mașina se afla în spate în parcare. Asa ca a trebuit sa întreb de un anumit Ionel Merisanu. Am întrebat la recepție de el și mi-sa zis sa aștept puțin ca este în service. După 15 minute de așteptare, a trebuit sa întreb din nou de dumnealui. Același răspuns. Satul de răspuns, am ieșit in partea dreapta a service-ului. Acolo se aflau 4 persoane la cafea. Am întrebat cine este domul Ionel Merisanu, după care i-am explicat motivul vizitei. Acesta cu un aer superior, îmi zice sa aștept ca merge sa aducă cheia de la mașină. După alte 15 minute, acesta stătea la vorba, cu aceeași amici, fără nici un fel de problema. Acest individ, ca domn nu pot să-i mai zic, îmi indica unde este mașina și ca pot sa ma descurc. Acest tip de comportament de (cocalar cu BMW) i se potrivește de minune. Este a 2 - a oara când merg sa ridic o mașină a unui client nemulțumit. Prima data (am ridicat un Mini Cooper) am întâlnit un tip cu mult bun simt și ok. În schimb asta avea o greață în el de ziceai numa, numa,acum ii car un pumn în mufă. Sfatul meu: evitați cât puteți acest dealer auto în Craiova.
Marius Donny
Marius Donny4 ani în urmă
Nemaipomenit, dar nu mai vin NICIODATĂ. Cu o mașină în garanție care a stat mai mult in service decât la mine in curte. Si ca drept răsplată nici nu mai raspund la telefon.
Gabi popescu
Gabi popescu5 ani în urmă
cele mai proaste servicii , angajati incompetenti, aroganti, nu recomand !!!!
Radu Gradinaru
Radu Gradinaru5 ani în urmă
Timpul de asteptare cam mare chiar daca am avut programare. Baietii amabili.
Florin Marian Popescu
Florin Marian Popescu6 ani în urmă
Foarte aroganți angajații de la recepție ,cel puțin cei cu care am luat contact. Nu te respectă nu au cuvânt nu sunt punctuali.Eu încă mai aștept mail sau tel cu oferta de comandă și programare service în condițiile în care am mers personal acolo de doua ori.Nu cred ca o sa mai merg la acel service cu toate ca sunt din Craiova
Marius M
Marius M2 ani în urmă
Experienta este urmatoarea: am mers pentru un recall răcitor EGR.Am predat masina cu 1 ora înainte de ora programata.Nu au fost discuții inutile cum ca nu știu sigur dacă trebuie schimbat,ca rămâne sa constate,etc.Din prima am fost anunțat ca îl schimba,ca în mod normal nu se mai plătește altceva exceptând situația în care trebuie completat cu antigel.Am luat masina dupa-amiaza,nu am mai avut de plata nimic deși eu cred ca nivelul antigelului era ceva mai sus când am preluat masina.
Este aproape o luna de atunci și totul este ok.
Oana Teodora
Oana Teodora2 ani în urmă
Niste nesimțiti și incompetenți.Nu răspund la telefon și din lucrare de 2 zile se fac 2 săptămâni. Habar nu au de capul lor,niste putori după principiul "timpul trece leafa merge".
Locații recomandate