/Dolj/Service auto

On Auto

Strada Calea Bucuresti, nr.105, Bloc A1, Scara 4, Ap. 1, Craiova 200478, România

On Auto
Service auto
3.3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R89+9X Craiova, România
+40 732 960 849
onauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana-mihaela trusca
Ioana-mihaela trusca2 ani în urmă
Rapiditate și prețuri bune
Ionut Popa
Ionut Popa5 ani în urmă
NU RECOMAND... am comandat bratele pe fata complete marca MOOG si am primit brate moog cu bucse chinezesti de cea mai slaba calitate...dupa 4 zile mi au cedat bucsele la brate (la franare imi fug rotile in spate foarte grav)...ii contactez si cautau fel si fel de scuze. Au profitat ca le trimite in galati si acum imi cere sa le trimit bratele inapoi la craiova pt constatare. Nu pot tine masina in service timp cat ei decit daca este "eroare de montaj". A ramas decat sa depun plangere pentru inselaciune si plangere la protectia consumatorului. Cand am dat comanda de aceste piese domnul de la telefon era foarte amabil..acum cand am sunat pt a rezolva problema mi a vorbit foarte in zefleme si nu l a interesat mai deloc. Atentie la aceasta firma cand va comandati piese. Din puntul meu de vedere nu recomand nimanui.
Stefan Petrosanu
Stefan Petrosanu5 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Belega Florin
Belega Florin5 ani în urmă
Eugen Paunoiu
Eugen Paunoiu5 ani în urmă
FlyTrans
FlyTrans6 ani în urmă
Am cerut sa imi spuna daca se poate comanda jn carlig de remorcare, mi s-a spus sa fac o comanda sa vada despre ce e vorba, am vrut sa dau datele masinii, nu au acceptat, mi s-a spus sa fac cont dupa care urma sa fac contul, inainte sa inchida telefonul, respectatul domn, m-a injurat.
Am trecut peste, am facut contul, am primit mail de confirmare si cand am vrut sa intru in cont imi dadea e-mail sau parola incorecte. In fine. Inainte imi comanda mecanicul de la ei multe piese. Acum cred ca au ajuns mai sus si nu sunt interesati sa vanda piese mai marunte, gen un carlig de remorcare...
LAVINIA ANDREI
LAVINIA ANDREI7 ani în urmă
Ionut Dobrogeanu
Ionut Dobrogeanu10 ani în urmă
Foarte promţi. preţuri bunicele.
Locații recomandate