/Dolj/Service auto

AutoExpres Service - SC Wheel Car Service SRL

Strada Feldioara nr.45, Craiova 200061, România

AutoExpres Service - SC Wheel Car Service SRL
Service auto
4.2
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RF5+WP Craiova, România
+40 799 998 064
autoexpresservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Dinu
Robert Dinu2 ani în urmă
Foarte buni, mi-au descoperit și rezolvat problema la mașină foarte repede. Îi recomand maxim!!!
Formula Kubus
Formula Kubus2 ani în urmă
Patronul este pasionat de masini si isi face munca cu placere si rabdare. Servicul este curat si manopera este de calitate.
Racareanu Radu
Racareanu Radu4 ani în urmă
Parerea mea ca oamenii sunt foarte scumpi si incerc sa te jegmaneasca. Cat mai mult cu atat mai bine. Eu unul personal nu ii recomand.
Daniela Stuparu
Daniela Stuparu4 ani în urmă
Este adevărat, cu programare, dar promptitudinea, seriozitatea și profesionalismul echipei, este foarte bun. Apreciez și faptul că se dau sfaturi pt prevenirea unor defecțiuni ce ar putea duce la probleme mecanice serioase.
Mihai Xmi
Mihai Xmi4 ani în urmă
Recomand.Un service cu servicii si consultanta de calitate.Eu am fost foarte multumit.
Stefan Marica
Stefan Marica4 ani în urmă
O problema la sistemul de direcție aparuta in timp ce tranzitam orasul Craiova venind din Austria si îndreptându-ma spre Bucuresti, m-a determinat sa caut un atelier service pentru a solutiona problema. Am întrebat un partener de-al meu din Craiova unde as putea gasi pe cineva de incredere pentru reparatie (eu fiind f.sucit cu mecanicii si cam neincrezator ),care mi-a recomandat acest atelier. O data ajuns acolo le-am explicat problema care s-a depistat sa fie mai complicata decât credeam eu, iar cel care administreaza atelierul (domnul Gabi,cred ),a facut tot posibilul sa rezolve situatia,ținând cont de faptul ca eram in tranzit si a doua zi,trebuia sa fiu in Bucuresti. Le multumesc si mecanicilor care au inteles situatia si au acceptat sa mai intârzie putin peste program...o echipa super,peste asteptari !
Pretul a fost corect, crezând ca voi plati mult mai mult !Am primit si o ofera pentru anvelope ,iar la intoarcere le voi schimba.Va multumesc încă o dată si ne vedem peste 2 saptamâni !
Marius Cocioboiu
Marius Cocioboiu4 ani în urmă
Cele mai bune servicii și cele mai rapide servicii , gama larga de anvelope, calitate, branduri
PS.lucreaza doar cu piese de origine
RECOMAND
Daniel Constantin
Daniel Constantin2 ani în urmă
Am schimbat acum un an franele pe spate la ei, doar saboții (tamburii nefiind necesar, la recomandarea mecanicului), ca sa aflu azi la ITP ca una din frane nu tine absolut de loc.
Mergand azi la un alt service au constatat ca cei de la AutoExpres Service schimbasera sabotii la o singura frana, la cealalta lasandu-i pe cei vechi, eu platind ambele piese noi si mana de lucru extra pentru ca nu au fost in stare sa monteze in timpul aproximat de ei.
Sa nu mai spun ca in ziua in care am schimbat franele, le-au montat in asa hal incat masina mergea infranata si iesea fun din frana de pe spate la drum mai lung.
Dezamagire totala, nu recomand nimanui!
Locații recomandate