/Dolj/Service auto

Auto Pyo

Bulevardul Ilie Balaci 29, Craiova 200653, România

Auto Pyo
Service auto
4.4
380 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q6P+R4 Craiova, România
+40 740 303 946
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vicentiu Mitroi
Vicentiu Mitroi2 ani în urmă
Super servicii la preturi acceptabile ! Recomand calduros ! Ideal este sa fiti la prima ora acolo deoarece din cauza calitatii serviciilor mai tarziu veti sta la coada !
Joe Geo
Joe Geo2 ani în urmă
Cei mai buni!
Gasiti la vanzare si gama de lubrifianti originali Germania DIVINOL!
Cristian Andruta
Cristian Andruta2 ani în urmă
După două experiențe plăcute la service am decis să revin pentru a rezolva 3 probleme minore la mașină .Am făcut programare ,am adus masina dimineață cum stabilisem la telefon urmând să fiu sunat să vin sa o ridic . Am reușit cu greu sa iau legătura la recepție spunadu mi se sa revin a doua zi la 10 sa o ridic că mai au mici reglaje de făcut la ușă. Vin a doua zi la 16 mașina era încă pe elevator au spus că nu au reușit să o termine zic ok o sa revin alta data pentru a rezolva. Achit i mi scoate mașină afară și surpriza ușa la care au schimbat balamaua și aripa lovite. După multe discuții în contradictoriu au spus sa vorbesc cu patronul că pe ei nu ii interesează.
Toma Stoica
Toma Stoica2 ani în urmă
Nam cucuvintepentru acest servis am făcut programarea și sa rezolvat problema imediat după sunt mulțumit pentru serviciile lor
Gabriel Rizea
Gabriel Rizea2 ani în urmă
Prețuri bune, servire rapidă, profesionalism
Alexandru Basica
Alexandru Basica2 ani în urmă
Profesionisti in tot ce tine de masini ,recomand !
Robert Dragoescu
Robert Dragoescu2 ani în urmă
Am facut distributia si ulterior a inceput sa curga ulei. Dupa cateva programari esuate, adica veneam la ora stabilita, erau toate elevatoarele ocupate si ma puneau sa astept pana se elibera unul, mi-au zis ca e de la garnitura motor pe care tot ei o schimbasera pe original(cica), dar de fapt era un AfterMarket de cea mai proasta calitate. Baiatul de la intrare este de un AMATORISM CRUNT, l-as include in top 3 "cea mai proasta cunostinta a mea pe anul asta"(incerca sa ma convinga ca de fapt uleiul curge din alte cauze, nu ca si-au facut ei treaba PROST, ceea ce e incredibil), iar despre mecanici pot spune ca sunt pregatiti si sociabili. NU RECOMAND CLAR acest service, dar daca tot ati ajuns la ei stati langa mecanici si puneti intrebari. In acest fel eliminati din problemele care pot aparea dupa ce luati masina de la reparat.
Iulian Aretu
Iulian Aretu2 ani în urmă
Au cam tot ce trebuie pentru mașini.
Locații recomandate