/Cluj/Service auto

ServiceCenter

Calea Turzii 190, Cluj-Napoca 400495, România

ServiceCenter
Service auto
4.1
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHQR+Q9 Cluj-Napoca, România
+40 264 403 910
servicenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Bejenaru (Boby)
Constantin Bejenaru (Boby)2 ani în urmă
Am fost la ServiceCenter de mai multe ori cu diferite probleme, de la frane, chiulasa, turbo si alte maruntisuri. De fiecare data baietii si-au dat silinta sa repare cat mai bine, m-au tinut in permanenta la curent prin telefon/WhatsApp cu stadiul lucrarilor si am primit masina inapoi cand au fost ei multumiti.
Nu pot decat sa-i recomand. Din pacate sunt de obicei aglomerati.
Dumitru Pop
Dumitru Pop2 ani în urmă
Am fost la ei pentru a verifica o mașină, în vederea achiziționării. Au petrecut peste o oră efectuând toate verificările posibile, iar la final au venit cu un raport foarte obiectiv și cuprinzător. Îi recomand cu mare căldură!
Marta Moldoveanu
Marta Moldoveanu4 ani în urmă
Super Service si Gabriel este foarte dedicat. Am lasat masina stricata vineri si Luni a fost gata de ridicat. La reprezentanta mi-au tinut-o cu lunile pentru o defectiune similara. Sunt niste profesionisti!
Sorin
Sorin4 ani în urmă
Nu recomand!! :
1.Mi am pus deschidere la telecomandă aftermarket si nici nu s a obosit să verifice daca mi se deschide portbagajul(m am intors la ei a doua zi si au rezolvat problema). 2. Nu-mi indica ceasul de combustibil nivelul corect, și mi- au zis că trebuie cumparat pompa de benzină cu totul ca nu se gaseste doar plutitor. Au dat ei comanda (unul dintre oamenii de la birou)de piesa ,au schimbat, am iesit cu masina din service, i am facut un plin, problema tot acolo. M am intors la ei (era un alt domn)si mi au zis ca trebuia schimbat doar plutitorul.... Nu am mai stat nici o secunda acolo si tin sa precizez ca si in prezent masina funcționează fara a indica corect nivelul de benzina. Neserioși, sincer , chiar nu recomand la nimen . Credeti ma, găsiți calitate mai buna oriunde in alta parte.
Eri_ c
Eri_ c4 ani în urmă
eu am avut o experienta extrem de neplacuta cu acest service: nu stiu sa citeasca un computer, nu au mecanic "de treaba"- habar nu are ca un cablu are doua capete, sunt neprofesionisti si, mai mult , consider ca nu sunt de incredere!!! Poate ca nu au preturi mari, dar nici servicii auto de calitate! nu recomand!!
Gabriel Tofana
Gabriel Tofana5 ani în urmă
Un dezastru acest service. Nesimtire, rautate, incompetenta!
Am vopsit masina la ei, dupa 3 luni toate este decojita, îngălbenită decolorata! si , sa nu zic ca am platit si pret de reprezentanta, 2400ron pentru 5 elemente!

Iar administratorul nu este capabil sa vândă lebenita, darămite sa conduca un service!
O stea este darnic din partea mea.

In poze se poate vedea rezultatul.
Ideea este ca acesti indivizi nu a vopsitorie si lucrează cu un "Dorel" iar ei iau banii groși.

Inițial au vopsit masina prost, asa ca am refuzat sa o ridic. Au zis ca mai încearcă o data, dar se pare ca sunt total habarniști. In total au ținut mașina 16 zile.

Va atenționez ca sunt periculoși acesti indivizi, de factura sa nu mai povestesc....Asta e...

Sper sa fie de folos acest review si sa deschuda ochii si altora.
Viorel Oprea
Viorel Oprea5 ani în urmă
Nu am primit factura in ziua in care am ridicat masina de la ei ci abia a doua zi, sun pretextul aflat doar când am plătit ca la ei nu se emit facturi după ora 20 (service ul lucrează in 2 schimburi). A doua zi am primit pe email factura care nu detalia manopera si piesele aaa cum mi se explicase când am solicitat reparația si nu am putut verifica prețurile discutate si acceptate, ceea ce m-a făcut sa am dubii in privința tuturor operațiilor de manopera efectuate.
Ștefania Show
Ștefania Show5 ani în urmă
Un service foarte scump. ....nu ofera factura sau bon pentru lucrare..daca nu cumperi piesele de la ei pretul pentru manopera se dubleaza...mi-au schimbat plutitorul la rezervor, lucrare de jumătate de ora, pret 200 de lei.....nu recomand...
Locații recomandate