/Cluj/Service auto

Bradar Comprod Impex srl

Strada Fabricii 63, Cluj-Napoca 400000, România

Bradar Comprod Impex srl
Service auto
4.6
364 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJP7+HJ Cluj-Napoca, România
+40 264 456 351
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristian P
Cristian P2 ani în urmă
Nu merge plata cu cardul si daca sunt mai mult de 3 masini nu prea ai unde parca, dar serviciile sunt bune. Baietii stiu treaba
Raul Farcas
Raul Farcas2 ani în urmă
Oameni cumsecade la alt nivel! I-am sunat duminica ca am avut un cauciuc taiat si mi-au cautat unul cat sa pot umbla cu el 2 zile pana cand imi vine cauciucul nou si MI-AU LUAT BANI DOAR PE MANOPERA!!!
Asa ceva nu prea intalnesti in zilele noastre sincer. Jos palaria!🙏
Bogdan Stefan
Bogdan Stefan2 ani în urmă
Bună seara!
Am fost azi să-mi schimb anvelopele la o Skoda Roomster și când am ajuns erau vreo 5 mașini în fața mea. Pot spune cu drag și tot respectul pentru băieții angajați că efectiv lucrează la foc automat. Până am plecat au mai venit vreo 6 mașini iar angajații nu au stat 2 minute să-și tragă sufletul.
Felicitări și mult succes în continuare! 🤝
Brian Herman
Brian Herman2 ani în urmă
Am fost într-o seară pentru un schimb de anvelopă și de roți în urma unei pene iremediabile. Băieții au fost super prompți și amabili, iar prețurile mai mult decât decente. Recomand!
Igor Paiul
Igor Paiul2 ani în urmă
Foarte rapizi si amabili. Recomand.
Adrian Chira
Adrian Chira2 ani în urmă
In primul rand preturile sunt modice .
In al doilea , având de-a face cu aproape toate vulcanizările din oraș , pot spune că dacă îi prinde vre-o echipa de formula1 , pe băieți , i-a luat pe loc .
Am apreciat în mod deosebit faptul că fiind la o stradă distanta cu roata pe geantă sau oferit să mă ajute in cel mai omenesc mod posibil .
La accesul în incinta ar trebui ușoare îmbunătățiri , că la tupeul unora care intră înăuntru deși la coada sunt 5 mașini cu avariile pornite nu cred că mai avem ce face...
Kelemen Robert
Kelemen Robert2 ani în urmă
Au lucrat rapid, dar rapid nu inseamna intotdeauna si bine. Mi-au zgariat toate jantele de aliaj la schimbarea cauciucurilor. La final cand i-am intrebat ca cum de s-au zgariat, mi s-a zis ca asa au fost ele. Zgarieturile au fost noi, stiam bine ce zgarieturi aveam pe jantele de aliaj, iar acestea erau exact lafel la toate rotile de la mecanismul pe care l-au folosit. Asta este...
Kecseti Hunor
Kecseti Hunor2 ani în urmă
Când am văzut că sunt deja 2 mașini în fața mea, și 2 mașini în curte, mă gândeam, că o să stau mult și bine. Nu am cronometrat când am intrat eu, dar nu a fost mai mult de 15 minute. Și dânsul... Până acum am avut diverse experiențe cu alte vulcanizari, dar și data trecută, și acum ei au fost super fain cu mine. Chiar dacă eu trebuie să stau lângă mașină degeaba. Recomand.
Locații recomandate