/Cluj/Service auto

Epiesa.ro

Strada Fabricii 9, Cluj-Napoca 400000, România

Epiesa.ro
Service auto
4.5
461 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJM7+32 Cluj-Napoca, România
+40 31 130 0479
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mark Henson
Mark Henson2 ani în urmă
ATENTIE LA TEPARI !!!! RECLAMA FALSA !!! se lauda ca iti dau banii inapoi 14 zile...dar de fapt, e MINCIUNA ! iti refuza marfa inapoi.

incalca legea INTENTIONAT....orice bun comandat online poate fi returnat 14 zile. fara explicatii. doar la ei NU! daca comanzi online, iti refuza returul daca ai ridicat din magazin. sustin ca ai cumparat din magazin. niste TEPARI !!! cu preturi mari.

plangerea la Protectia Consumatorului a fost depusa. nu mai calc la asa ordinari niciodata.
Sabin Mircea Belceanu
Sabin Mircea Belceanu2 ani în urmă
Livrare promptă în magazin, prețuri ok.
Cristian
Cristian2 ani în urmă
Cumpar frecvent de aici. Comanda online, livrare rapida, ridicare personala fara costuri de transport. Recomand!
Puiu Puiu
Puiu Puiu2 ani în urmă
Un magazin la care te poți baza 100%
Roxana Ungureanu
Roxana Ungureanu2 ani în urmă
Am sunat atat eu, cat si prietenul meu, de 6 ori adunat in aceeasi zi :)
Am stat pe linia de asteptare ( fiind amandoi la servici, deci am pierdut timp chiar degeaba), dar nici nu am fost sunati inapoi, desi am tot insistat si ni se inchidea linia de asteptare automat.
Am sunat la call center Bucuresti, unde domnul era foarte plictisit si cand am spus ca pentru setul de distributie doresc oferta pentru primii 4 recomandati, mi-a raspuns foarte afectat "Pfff, pai noi doar Continental recomandam". ( la firma de la care am comandat ulterior, mi-a recomandat asa cum am cerut si mi s-a si explicat de ce se merita sa iau X, cu pompa de apa Y, etc.)
Meritati 2 stelute pentru ca preturile sunt bune, insa pacat de relationarea cu clientul. Am renuntat sa comand de aici si am gasit in alta parte, unde mi s-a raspuns prompt si am primit oferta personalizata asa cum am cerut, nu pe repede inainte.
Florin Pop
Florin Pop2 ani în urmă
Toate piesele de care ai nevoie într-un singur loc ! Și la un preț bun . Recomand !!
Muresan florin
Muresan florin2 ani în urmă
Profii băieții. Suna clienții ca au ajuns comenzile . Per total am comandat so online am cumpărat și din magazin .
Bogdan Rus
Bogdan Rus2 ani în urmă
Am comandat 2 fulii pt un alternator la un audi,din cauza ca nici ei cu programele lor nu stiau daca se potrivesc pe masina mea desi dupa datele de identificare ale masinii pe site-ul lor cica era compatibil de aceea le-am comandat ambele si sa se monteze cel care e bun si cel ce gresit sa il returnez.Spre surprinderea mea cand am ajuns la magazin sa le ridic baietii de acolo aveau pretentia sa ma duc cu fulia sau alternatorul in punga sa le verific acolo.verificarea fiind vorba de a le pune fulia de pe masina langa fuliile noi ca sistemul lor imi dadea 2 fulii de dimensiuni diferite dar care nici ei nu stiau care e buna.
Sa specific ca acelasi producator si la pret mai bun ca si ce am gasit la dumeavoastra.

DIN MOMENT CE NU AM PUTUT SA VA RASPUND AM SA MODIFIC ACEST POST:Am comandat ambele fulii deoarece comform spuselor agentului dvs nu era buna niciuna dupa seria de sasiu a masini.Deci le-am comandat ambele pt caoameni vostri sau cel putin cel care ma servit pe mine nu a fost capabil sa imi aduca exact piesa de care aveam nevoie.AM MASINA DE NISTE ANI SI O STIU DE NOUA DECI PARTEA CU SCHIMBAT ALTERNATOR SI ALEA SUNT PRETEXTE.
Locații recomandate