/Cluj/Service auto

Edo Garage

Strada Agriculturii 27, Turda 401195, România

Edo Garage
Service auto
4.1
104 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HQJQ+42 Turda, România
+40 722 579 797
edogarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorina Sabau
Dorina Sabau2 ani în urmă
Multumiri pt lucrări pt promtitudine si in special d nului Stelian binenteles si băieților
Mihaela Vancea
Mihaela Vancea2 ani în urmă
Servicii de foarte bună calitate. Profesionalism. Pentru probleme electronice la Opel sunt cei mai buni. Ii recomand cu caldura
Alex 93
Alex 932 ani în urmă
Nu recomand, nu va cheltuiti banii degeaba!!!
Am fost la ei pentru un schimb de distributie si pe langa faptul ca mi s-a zis ca dureaza o saptamana timpul s-a dublat la 2 saptamani, pretul a crescut , fata de cei 1100 RON cat mi s-a zis totalul, la final m-am trezit ca trebuie sa platesc 1450 RON!!!
Dar nu aici e neaparat problema, problema e ca seful de atelier de la acel moment, prin “expertiza” lui mecanica, a decis sa inlocuiesc un pinion, piesa originala de pe masina cu alt model care nu potrivea, desi avea codul original pe ea si era simplu de verificat ce tip de pinion este nevoie.
Una peste alta, am folosit masina maxim o luna, dupa care distributia a sarit de la punct, am sunat la ei si mi s-a zis sa vin sa remedieze ei problema, dar nemaiavand incredere in munca lor m-am decis sa o repar in alta parte si intradecar distributia era sarita de la punct!
Mai bine mergeti la un mecanic pe care il cunoasteti, na va lasati prostiti de acest Edo Garaj, nu bateti drumu pana la ei ca sa le umpleti buzunarele cu preturi umflate si la piese si la manopera! Mecanicii sunt paraleli cu mecanica si se schimba pe banda rulanta acolo!
Dacian Borut
Dacian Borut2 ani în urmă
Oameni de nota 10 nu te lasă în drum.Recomand .
Milea Andrei
Milea Andrei4 ani în urmă
Am fost cu o Mazda 6 in service și am cerut un test de compresie( a durat 20-30de minute) și mi s a spus ca prețul este 150 de lei( exagerat, prețul orei de manopera era 50 de lei) dar am acceptat. La sfârșit mi s au mai cerut 50 de lei constatarea pe care nu am acceptat sa o mai plătesc ca nu avea rost. Mecanicul service-ului mi a zis ca motorul de 1.8 benzina are compresie 18 in loc de 21-22...iar un motor pe benzina de Mazda are de nou 10-11, deci clar nici nu au pus comprestesterul. Concluziile le trageți voi!
Alexandru Sabau
Alexandru Sabau4 ani în urmă
Un service la prima vedere ca oricare altul într-una oraș în continua dezvoltare și redefinire ca oraș turistic. De câte ori am avut nevoie am fost ajutat de personalul service-ul Edo Garaje și mi-am reparat masina, mai precis mi-au reparat mașină (BMW X5) fără probleme și la un preț rezonabil. Interacțiunea cu clientul e ok și nu te simți păcălit ca-n alte service-ul. Recomand cu caldura
Sergiu
Sergiu2 ani în urmă
Excelent atelier. Au diagnosticat corect problemele sistemului de franare si au rezolvat in timp record (24h). Piese de schimb de calitate. Merci.
Razvan-Nicolae Ginta
Razvan-Nicolae Ginta2 ani în urmă
Baieti seriosi si pasionati cu simtul umorului.

Am avut o problema cu masina in drum spre Cluj. Baietii s-au ocupat de ea foarte repede si eficient. Fiind vorba de o problema la motor, mi s-au explicat foarte clar avantajele si dezavantajele variantelor pe care puteam merge.

Daca vi se strica masina in Turda, recomand cu incredere!
Locații recomandate