/Cluj/Service auto

BMW Automobile Bavaria S.R.L.

E60 396-398, Florești 407280, România

BMW Automobile Bavaria S.R.L.
Service auto
4.3
414 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGX9+R7 Florești, România
+40 264 275 010
bmw-cluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Komodo26salamander
Komodo26salamander2 ani în urmă
Venit din strainatate in tara, e foarte neplacut sa vezi ca te lasa masina. Avand si multe drumuri de facut, nu stiam cand si daca va putea fi reparata si in timpul necesar.

Modul de prezentare BMW Bavaria este tipica marcii, banuiesc ca nici nu putea fi alta, exista anumite cerinte de la nemti. De aici pot veni si nemultumiri deorece preturile pot fi nemultumitoare pentru romanul care are un salar de 400 Euro. In comparatie cu preturile din strainatate este totusi mai ieftin.
La inceput am fost putin sceptic datorita mesajelor ce le-au lasat clientii nemultumiti, spre multumirea mea a fost diferit.
Pe acesta cale vreau sa multumesc intregii echipe si in special mecanicilor ca au gasit repede cauza problemii. Mecanicul roman a putut repara greseala facuta de mecanicul de la reprezentanta din strainatate unde am fost cu ceva vreme inainte.
Bravo si va multumesc!
Datorita voua, am putut sa-mi continui calatoria si sa-mi rezolv problemele ce le-am avut de rezolvat.
Am putut sa le povestesc cu mandrie colegilor din strainatate ce servicii bune exista in Romania.
Multumiri vreau sa aduc si consultantului service Adrian Cretu care a fost amabil, mi-a inteles situatia, m-a informat rapid cu starea masinii si interesul acordat.
Andrei Cheta
Andrei Cheta2 ani în urmă
Niște gunoaie ordinare puse pe făcut bani, contracte cu asiguratorii și arogante, nu recomand în nici un caz!
Andrei Sandru
Andrei Sandru4 ani în urmă
Baieti foarte de treaba iar Ana ce sa mai fara cuvinte superba....ps: asta mi-a fost primirea😎
Vlad C.
Vlad C.4 ani în urmă
Un service scump si care nu ofera servicii pe masura preturilor, brandului.
Evitati vopsitoria, sunt total nepriceputi.
Paul Iulian
Paul Iulian4 ani în urmă
Cel mai prost service posibil. Am fost cu un Mini CooperS la ei deoarece aveam o problema la sistemul de racire. La constatare au zis ca e defect termostatul, am zis ok sa-l schimbam. Dupa ce s-a schimbat termostatul problema nu s-a rezolvat si am mai schimbat pe rand in 4 vizite la ei un furtun de la senzorul de apa(furtunul care vine din termostat la radiator, NU S-A VAZUT CAND S-A SCHIMBAT TERMOSTATUL!!!!) , apoi pompa de apa, apoi alt furtun de la pompa de apa la radiator. Cred ca e rezolvata acum problema pt ca nu am mers decat 30 km cu masina deoarece cand am ajuns acasa am vazut ca picura ulei. Sun iar la ei o duc in service si imi zice ca e problema cu solenoidul de admisie si imi zice ca de problema se stie din 2017. Am ajuns acasa m-am uitat pe facturi si da era scris pe foaia de constatare ca este o problema, dar aveam si o factura cum ca au fost schimbate toate oringurile si garniturile. I-am trimis poza cum ca au fost schimbate si imi zice ca defapt acum trebuie schimbata solenoidul, nu doar garniturile. Ok poate chiar a fost problema, dar pompa de apa si furtunul care au fost schimbate se aflau langa acest solenoid, dar nimeni nu a vazut ca e tot plin de ulei acolo, cu toata ca acum o luna am platit o diagnoza completa sa-mi zica daca este vreo problema la masina si raspunsul a fost ca pt a descoperi aceasta problema masina trebuie urcata pe elevator ( dupa mintea mea o diagnoza consta in faptul ca urci masina pe elevator si te uiti la tot ce-i pe sub ea; cum poti verifica partea de mecanica de la roti daca nu o ridici pe elevator? ). Daca puteti merge in alta parte fugiti de Automobile Bavaria Cluj cat de repede puteti. Profesionalism 0, Aroganta maxima. Daca s-ar putea da -5 stele asta ar primi.
Otto Orendie
Otto Orendie5 ani în urmă
dezinteresatii ... am facut o rezervare pentru schimbarea unui rulment pe spate la un bmw F10 “535” deasel ... cand am ajuns la ora care mi se alocase rezervarea mi-au spus ca ei nu au piesa si ca trebuea sa o comand atunci cand am facut rezervarea .” Tin sa spun ca asta si facusem cand am facut rezervare deoarece facusem o analiza masini la dilarul bmw in Oradea si chiar stiam ce are masina si ce piese trebuia dar se pare ca nu sau deranjat deloc sa comande piesa ce imi trebuia respectiv rulmentul de la roata dreapta spate “am mers de la Ileanda jud Salaj pana la Cluj 90 km si retur alti 90 de km degeaba
Cand am intrebat ce este de facut in cazul asta cel de la biroul serviciu clientii mia spus ca oricum ei comandau piesa numai daca clientul mergea personal si lasa un acont din suma piesei respective ...
deci luati aminte dragi clienti la profesionalsmul celor de la bmw cluj napoca
Gigi Vladu
Gigi Vladu2 ani în urmă
Profesionisti , personal amabil.
Razvan David
Razvan David2 ani în urmă
Este a 2-a oara cand ajung in service-ul BMW pt revizii de mentenanta la masina proprie, iar momentan totul este asa cum ar trebui sa fie intr-un service mare. Personalul este ospitalier, in special domnul Adrian, programarile se tin de orar, fara sa stai la coada, iar timpii de service sunt adecvati. Informatiile transmise catre clienti sunt utile si complete pe intelesul tuturor. Pe scurt chiar daca preturile sunt mai mari decat la un service normal, diferenta se face simtita atat prin personalul dedicat comunicarii cu clientii cat si prin spatiile de asteptare/showroom.
Locații recomandate