/Cluj/Service auto

Iovi

Strada Belgrad 8, Cluj-Napoca 400000, România

Iovi
Service auto
4.4
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHQG+52 Cluj-Napoca, România
+40 264 481 552
iovi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Amat
Amat2 ani în urmă
Nu recomand pe termen lung. O lucrare estimata la 2-3 zile , 3-400 lei s-a transformat in 2 saptamani si de 4 ori mai scump
Cata cata
Cata cata3 ani în urmă
foarte dezamagit ... am mers pentru inlocuire amortizoare , scurge lichid racire si inlocuire distributie motor benzina 1,5 cmc 8 valve ... amortizoarele au fost inlocuite ... distributie inlocuita dar cu zgomot la motor si cu scurgeri de lichid racire persistent ... am tinut o saptamana masina la ei in service ... am fost chemat de 3 ori sa o ridic ca e gata ... in final pierderea de lichid racire nerezolvata si au completat cu ulei in motor peste nivelul maxim cam 1,5 litri ... am recuperat banii de pe manopera si piese la distributie ... distributia a trebuit sa o rezolv la alt service ... acum masina ruleaza impecabil ... NU VA RECOMAND ACEST SERVICE ... !!!
Elisei Miron
Elisei Miron5 ani în urmă
Personal am avut de rezolvat rugina pe aripile spate. Au lucrat bine, efectiv nu se vede unde au fost tăiate / sudate noile elemente. Se vede însă o mica diferența de nuanță la vopsea din anumite unghiuri. Prețul manoperei mi s-a părut destul de mare (nu am cerut însă oferte din alte service-uri). Ce m-a deranjat însă a fost nerespectarea deadline-ului asa încât m-au lăsat peste weekend fără mașina care.
Claudiu K.
Claudiu K.6 ani în urmă
Sunt foarte multumit de acest service. Mi-am schimbat la un Opel Astra H arcurile(aduse de mine) si capetele de bara+bieletele antiruliu(cumparate de la ei)+lichid frana+antigel+discuri si placute de frana la un pret avantajos, si nu a durat mult. Am primit si factura pe piese+manopera. Garantie 24 luni piese, 6 luni manopera. Lucreaza rapid si eficient. Acum nu mai am probleme nici cu suspensia si nici cu troncanitul cauzat de capatul de bara cand trec peste gropi/canale. Se simte ca o suspensie hidraulica aproape. Cu siguranta o sa mai apelez la ei pt orice fel de problema!
Andrei abrudan
Andrei abrudan2 ani în urmă
Nu recomand acest service nimanui. Acum un an am dat bani sa imi schimbe bucsile la un Vw. Dupa ce merg la un alt service un an mai tarziu spre mirarea mea nu au fost schimbate ci au fost bagate niste tevi de fier in locurile alea ca sa nu joace si sa nu se simta nimic. Am noroc ca masina a mers fara sa am accident din cauza asta. Am inteles de ce lucreaza fara chitanta acuma. Feriti-va de oameni de genu.
Danut Gavrus
Danut Gavrus2 ani în urmă
M-au ajutat mereu cu orice problema am avut la masina, iar preturile sunt foarte accesibile.

De exemplu, recent, am avut o lista de probleme mecanice de rezolvat, iar piesele primite aici pe deviz au fost mai ieftine decat la alt service la care am apelat initial. Insa nu am reusit sa ma inteleg cu oamenii de acolo. Legat de manopera, a fost cu mult sub jumatate din cat mi se cerea dincolo ceea ce m-a surprins. Nu vreau sa dau numele celuilalt service aici, insa lor le-am lasat un review de 1 stea pentru cele patite.

La casa am interactionat mereu cu Raul, un domn foarte de treaba. In concluzie, eu ii recomand !
Roxana Kirali
Roxana Kirali2 ani în urmă
Am avut o comunicare buna cu ei, m-au luat de pe o zi pe alta cu o urgenta care s-a dovedit de fapt destul de multa munca. Nu e ieftin, dar la fiecare pas mi-au explicat cheltuielile si mi-au cerut acordul, ba chiar mi-au permis sa aduc piese din alta parte daca gaseam la pret mai bun.
Adrian Colceriu
Adrian Colceriu2 ani în urmă
Skoda fabia pt vopsit 4 elemente plus rugina, ma suna ca usa e grava, trebuie schimbata, desi nu arata, 200 lei cost suplimentar(au ei una second, ce noroc), sunt de acord, uita sa mentioneze ca montarea si demontarea ei mai este inca 250 (nu as fi acceptat cu 450 total). Daca sunteti un tocilar asa ca mine si nu stiti cum sunt combinatiile la serviceuri puneti bani deoparte, pt ca si la cel mai OK cotat service, tot v-o luati 😆, per total manopera ok, atentia la detalii slaba... Carenajul sub aripa tot desprins cum era si inainte, pragul zgariat pe vopseaua noua, neintarita.
Locații recomandate