/Cluj/Service auto

DTM Service Auto Cluj

DN1-E60 KM 488+695, Luna de Sus 407281, România

DTM Service Auto Cluj
Service auto
4
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PCWX+JF Luna de Sus, România
+40 733 596 874
dtmservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Mates
Dan Mates2 ani în urmă
Este un service de încredere. Am avut o problemă electrică la un BMW si m-au rezolvat cu promptitudine. Primit factura pentru manoperă si am avut ocazia sa testez mașina înainte sa o scot din service. Ii recomand pentru profesionalism si prețurile moderate.
Zsolt Balla
Zsolt Balla2 ani în urmă
Ca si sfat acest service recomanda schimbarea fitrului de particule, fara nici o eroare la masina. Jenant.
Alexandru Mariuta
Alexandru Mariuta4 ani în urmă
Diagnoza extrem de scumpă iar prețul îl afli doar la final. Atitudinea unuia din angajați lasă de dorit, fiind foarte rezervat in vorbe, smulgând parca informațiile despre prețuri de la acesta, pentru ca la final sa îți spună cu ironie ca ei au tester original de 50000€ și ca de asta e mai scumpă diagnoza la ei. Mai adaug si timpul de așteptare de 3 ore pentru un banal schimb de ulei și un singur filtru, de parca doar timpul lor e pe bani, lăsând mașina pe elevator doua ore fără sa se atingă de ea. Cu siguranța nu voi mai merge in service-ul acesta și nu voi recomanda nimănui sa-și piardă timpul și banii pentru a fi bătaia de joc a unor angajați cu asemenea atitudine.
Boacasi Catalin
Boacasi Catalin4 ani în urmă
Probabil cel mai scump service dupa reprezentanta, pentru o revizie la un passat B7 mi-au cerut 800 lei, filtre si ulei (un pachet care oriunde pe piata e maxim 500 lei).
Catalin Corches
Catalin Corches4 ani în urmă
Recomand 100%. Foarte Profesionisti. Am fost cu un Q5, baietii au facut diagnoza, m-au sunat sa imi spuna ce are, cat costa, si m-au intrebat daca vreau sa repar la ei, ceea ce citesc la un review anterior mi se pare putin deplasat ca aflii preturile la sfarsit etc..., foarte seriosi.
Radu Balas
Radu Balas6 ani în urmă
Un service auto de nota 10, serioși și de încredere.
Jose Adrian Neamtu
Jose Adrian Neamtu6 ani în urmă
Pentru masini de fite se mai screm, dar in general nu sunt cooperanti si nici operativi. Chiar daca au preturi mai mici decit la reprezentanta, te tin cu zilele fara sa se uite la masina. Dupa ce am postat commentul problema mea s-a rezolvat a doua zi (scos benzina dintr-un motor diesel). Trageti singuri concluziile.
Florin Nedelea
Florin Nedelea2 ani în urmă
După o prealabilă planificare a manoperelor de înlocuire roți și înlocuire anvelope, după începerea lucrării am fost informat că există posibilitatea de zgâriere a jantelor. O stea dau pentru că, luna octombrie fiind, am fost invitat în afara halei de service. Nu recomand!
Locații recomandate