/Cluj/Service auto

Fast Consignatie SRL

Strada Siretului 47, Cluj-Napoca 400000, România

Fast Consignatie SRL
Service auto
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJGH+J6 Cluj-Napoca, România
+40 264 223 173
fastbaterii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Attila Katona
Attila Katona2 ani în urmă
Super amabili, prompti, profesionisti. Recomand!
Rasvan Pardut
Rasvan Pardut4 ani în urmă
Nu recomand deloc acest distribuitor. Am avut probleme cu o baterie pe perioada garantiei. Am fost de 2 ori la ei pentru verificarea bateriei si au zis ca nu are nicio problema. Producatorul Rombat a sugerat sa ma duc la un alt punct din Cluj, Batrom unde s-a putut constata defectul.
Recomand Batrom.
Claudiu Baltag
Claudiu Baltag4 ani în urmă
Cel mai bun exemplu de profesionist în domeniu. Baterii pentru toate masinile de la mic la mare. Căutați magazinul!
Tudor Mihai
Tudor Mihai5 ani în urmă
Am achizitionat o baterie Rombat de pe internet, iar in 10 zile de la cumpărarea bateriei esti obligat sa verifici tensiunea de incarcare a releului electric la un service Rombat. Cei de la Fast Consignatie fac parte din lista cu service Rombat si am fost refuzat deoarece nu am achizitionat prin magazinul Fast. Sunt profund dezamagit de "profesionalismul" lor. Deci daca va luati baterii din alta parte va recomand sa nu va pierdeti timpul pe la ei. Oricum pentru 5 minute din timpul lor cat le lua vor avea mut de pierdut. Deja s-a facut o sesizare la cei de la Rombat sa verifice refuzul celor de la Fast si sa-i scoata din lista cu service pentru ca induce lumea in eroare. Pentru timpul meu pierdut ar merita si o sesizare si de la O.P.C. (dar nu o sa fac, nu vreau sa le fac rau) vreau sa nu mai refuze persoanepe motivul
ca nu au cumparat de la ei.
Marcel Pîrvu
Marcel Pîrvu6 ani în urmă
Foarte amabil personalul, m-au ajutat să aleg bateria potrivită pentru mașină și au asigurat montajul pe loc. În mai puțin de 15 minute era rezolvată problema. Prețul mi s-a părut echitabil și am putut plăti cu cardul.
Turtucea Vasile
Turtucea Vasile2 ani în urmă
Calitate si promptitudine.. multumesc pentru verificarea si incarcarea bateriei. Ultimele 3 baterii (la masini diferite in perioade de timp diferite) de aici le-am cumparat si faptul ca m-am reintors este deoarece sunt multumit de consultanta primita cat si de produsele oferite. Aici poti sa iti verifici starea bateriei cu scule profesionale.
Darius Șanta
Darius Șanta2 ani în urmă
Foarte rapizi băieții și mai ales amabili,se vede ca se pricep și te ajuta la nevoie.Prețurile sunt super bune,iar dacă ai vreo problema cu bateria se rezolva imediat!!
Marius Costea
Marius Costea2 ani în urmă
Aici se recicleaza baterii auto fara cumpararea uneia noi. Au preturi avantajoase la reciclarea de baterii auto. Daca ai 2-3... ti se inmaneaza vreo 100 lei
Locații recomandate