/Bucuresti/Service auto

Autofix Service srl

Strada Maica Domnului 53, București 023725, România

Autofix Service srl
Service auto
4.5
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F469+5Q București, România
+40 722 214 506
autofix.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Visan
Mihai Visan1 an în urmă
Sunt foarte multumit! Am venit in service inopinat cu gandul sa schimb uleiul si filtrele. M-au programat ziua urmatoare pentru schimbul de ulei si filtre si o investigatie cu tester-ul pentru un 'check engine' dar au fost foarte amabili (ma refer la domnul director si domnul mecanic) si in timpul reviziei au verificat gratuit si alte probleme pe care le-am semnalat. Peste inca o zi am revenit pentru schimbul bujiilor. Celelalte reparatii am decis sa le aman pentru ca nu erau urgente si am considerat ca momentan reprezinta o cheltuiala pe care nu mi-o permit. Tin sa mentionez ca pentru fiecare operatiune in parte, in prealabil, am primit pretul detaliat pentru piese si manopera iar ulterior am cazut de acord asupra datei si orei programarii in service. Totul s-a rezolvat foarte repede. Recomand acest service!
Natsu Dragneel
Natsu Dragneel1 an în urmă
Schimbați numele ...nu se repara nimic, doar se schimbă...auto"fix" greșit . Auto "change" perfect
Emil emil
Emil emil2 ani în urmă
Excelent,au un patron pe masura ms mai duc si altadata. Multumesc!
Manuela N
Manuela N2 ani în urmă
Am fost la acest service cu o alarma pe bord ce denota o problema la motor. Au identificat problema si m-au ajutat imediat.
Desi am intrat in acest service doar datorita faptului ca era in apropiere cand am avut o urgenta, m-au impresionat foarte mult fiindca ca au fost saritori si profesionali si au cerut si un pret corect. Le voi ramane client fidel!
Recomand!
Gheorghe pretenaru
Gheorghe pretenaru2 ani în urmă
Am fost azi la acest service cu o urgenta, pierdeam benzina pe la filtru, desi aveau masini programate si erau ocupati pana peste cap mi-au spus ca nu ma pot lasa sa plec asa din cauza pericolului iminent de incendiu. Constatarea absolut gratuita, aveam filtrul de benzina spart, au verificat pretul piesei online, mi-au comunicat exact cat costa manopera (un pret corect), mi-au comandat filtrul si intr-o ora si ceva era gata, ba chiar au descoperit si mi-au adus la cunostinta ca service-ul la care eu anul trecut am facut revizie generala m-a mintit si de fapt nu mi s-a schimbat filtrul de benzina... ce pot sa spun, servicii ireprosabile iar din acest moment Autofix Service are in mine un client castigat!
Bogdan Georgescu
Bogdan Georgescu3 ani în urmă
Aparent, acest service nu te îndeamnă să faci vreo reparație la mașină, este într-un spațiu cu o intrare îngustă, are trei rampe de reparații și pare neîngrijit. Am ajuns aici printr-o recomandare a unui amic care este foarte strict, în ce privește siguranță și revizie la masina lui, necunoscând locația și după ce am fost la mai multe service-uri cunoscute cu standarde ridicate, dar nu am fost multumit. Am discutat cu inginerul de la acest service, i-am prezentat problemele mașinii mele, m-a programat la mecanicul recomandat de amicul meu, mi s-a făcut o evaluare a problemelor mecanice, s-au stabilit prioritățile și mi s-a prezentat un deviz, pentru a decide reparațiile, etapizat, în funcție de bugetul meu. Am stat să văd cum imi repară mașina și am primit răspuns la toate intrebarile. Am rămas placut surprins de profesionalismul echipei și de modul cum mă tratează și comunică cu mine.
Țin să precizez că sunt foarte mulțumit de modul cum echipa își face treaba. Tot ce mi s-a reparat sau mi s-a schimbat la mașină a fost facut cu piese de calitate și nu am mai avut probleme. Sunt operativi, profesioniști și cu prețuri decente.
Recomand!
Stefan Constantin
Stefan Constantin2 ani în urmă
Foarte implicat, sfaturi competente, preturi civilizate, programari respectate, contact foarte bun cu clientul! Felicitari!
Adi Amo
Adi Amo2 ani în urmă
Am făcut programare după ce am solicitat pe e-mail un deviz de reparații pentru schimbul discurilor de frana (fata-spate) și al placutelor de frana (fata-spate).
Deși am avut treaba prin oraș, am participat pe final la aceste operațiuni și pot spune ca mecanicul este super ok(știe ce face,lucreaza ordonat și acorda atenție deosebita).
Prețul a fost exact ca în devizul primit(nu am avut costuri ascunse),primești factura+bon(posibilitate sa platesti cash sau folosind card) și primești garanție pe lucrare și piesele folosite.
Cu siguranță voi reveni aici dacă voi mai avea nevoie de alte lucrări la masina.
Semnat ,un posesor de Skoda Rapid.
Locații recomandate