/Bucuresti/Service auto

Premium Service

Șoseaua Pipera 48, București 020112, România

Premium Service
Service auto
4.4
91 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4P7+34 București, România
+40 727 931 931
premiumservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sergiu Anton
Sergiu Anton4 ani în urmă
La acest service gasesti : oameni calificati, personal ce este intotdeauna in folosul clientului. Un pret bun al service-ului, tinand cont de zona, de timpul mic pe care il astepti pentru reparatia masinii, dar si a oamenilor care lucreaza aici.
Daniel Munteanu
Daniel Munteanu4 ani în urmă
Sunt foarte incantat de experienta cu Premium Service!Am venit fara programare,au fost super ok si au rezolvat problemele mai ieftin decat ma asteptam.Recomand cu incredere.
Bogdan Popescu
Bogdan Popescu5 ani în urmă
Un service de mizerie, dacă aveți tractoare puteți să vă duceți, mecanici incompetenți. Fac constatare la ei , plec cu mașina fac 300km, si pe autostrada aproape să îmi sară roata. Face de râs zona cu taraba aia de service. Postez pe toate siturile.
Cristian Soare (Caracal)
Cristian Soare (Caracal)6 ani în urmă
Am venit cu o chiulasa SH de 1.9 TDI pentru a fi schimbata. Chiulasa a fost facuta "ca noua" la strungaria din Baneasa. Ei mi-au spus sa schimb si cureaua de distributie, altfel nu imi acorda garantia. Asta a fost singura chestie pe care mi-au zis-o. Am luat si cureaua, deci factura si garantia ramaneau valabile. Dupa 2 luni, motorul a inceput sa se opreasca atunci cand apasam ambreiajul. Am dat capacul de la distributie jos ca sa vad ca era jumatate de curea era iesita de pe fulia axei cu came. Inspectand mai atent, am observat ca o rola statea stramb, departata de motor, tragand cureaua dupa ea. Bun, sunat la ei, trimis platforma. Cand a venit vorba de garantie, evident, chiulasa SH, deci nu se poate garantie. Explicatia a fost ca filetul chiulasei s-a ras, nu filetul surubului pe care era rola si care a iesit din chiulasa, deci chiulasa e vinovata. Cand le-am explicat ca surubul este din otel, iar chiulasa din aluminiu, deci NICIODATA nu s-ar fi ras filetul surubului, mi s-a raspuns ca nu pot sa dovedesc ca mecanicii sunt vinovati. I-am rugat s-o repare asa, vazand ca n-am cu cine sa ma inteleg. Mi-au facut o super oferta de 1350 de lei, ca sa ma sune in ziua cand trebuia sa iau masina sa-mi spuna ca sunt atinse si 2 supape, totalul sarind la 2050 de lei. Am refuzat politicos, le-am zis sa o lase asa, nici macar sa n-o "asambleze" la loc, pentru ca mi-ar fi cerut bani si pentru asta. Am platit 1050 de lei ca sa o iau cu platforma si pe bucati :)
Nu recomand. Poate se pricep la schimbat placute, filtre, ulei, dar sa nu mai ia lucrari care ii depasesc...
Andrei Mihail
Andrei Mihail2 ani în urmă
Un service excepțional, adevărați profesioniști. Recomand cu căldură.
Andra Ciuca
Andra Ciuca2 ani în urmă
Am mers de 3 ori la acest service. Prima data pentru revizie si recomandari, urmatoarele doua dati pentru rezolvarea unei probleme (pornirea greoaie a masinii). Au diagnosticat gresit problema si am schimbat piese precum bujii, EGR si alti senzori foarte costisitori ca in cele din urma problema sa persiste. Nu mai pomenesc de coliere lasate nestranse si altele. M am ales cu ridicat din umeri. Nu recomad.
[DB]
[DB]2 ani în urmă
Foarte amabili, foarte pregatiti și orientați 200% către client și nevoile lui. Te asculta, îți arată, îți oferă alternative, chiar pun bani de la ei doar că atunci când lucrarea e finalizată, clientul sa fie multumit. Felicitări!!
Leonard Toader
Leonard Toader2 ani în urmă
Un sef de service foarte arogant zici că îți dă el bani așa e nu recomand.
Locații recomandate