/Bucuresti/Service auto

Atelierul Panda. Self-service AUTO

Strada Ion Șahighian 2, București, România

Atelierul Panda. Self-service AUTO
Service auto
4.7
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5PJ+69 București, România
+40 730 531 909
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Mocanu
Cristi Mocanu2 ani în urmă
Am venit aici sa imi fac un schimb de ulei. A fost prima data cand am facut singur si am primit ajutor constant. Ai la dispoziție destule unelte, tu trebuie doar sa vii cu masina si piesele. Experiență plăcută pe scurt, merită dacă ai nevoie de un elevator.
Ady Adrian
Ady Adrian2 ani în urmă
Un loc extraordinar, unde toate sculele, chiar și cele a căror existența nu le știi, sunt prezente alături de Panda, un om foarte de treaba, care te ajuta cu sfaturi, și orice altceva ai nevoie pentru a avea o super experiența!
Mitica escu
Mitica escu2 ani în urmă
Marti fac o programare pt joi intervalul 9-11, 1 elevator, 50 lei, cash only. Ajung joi dimineata la 9 , era inchis; sun la proprietar (ora 9.02) si ma anunta ca ajunge in 10 min. in cele din urma ajunge la 9.25 si ma anunta in timp ce deschidea garajul ca pretul este pt 1 masina nu pt 1 elevator... faza de tot cazanul este ca aveam o masina abia iesita din service la care se aude un zgomot si avem nevoie sa constat pb (15 min sa zic), apoi urcam a 2 a masina, sa schimb ceva la imbinarea tevilor de esapament. Nu inteleg cum eu si sotia taiem orasul de la un capat la altul sa ajungem la programare .... iar proprietarul ajunge la 9.25. de cacao; altfel si manareala cu pretul pe masina, nu pe elevator este de tot rasul; mi a placut ideea si abia asteptam sa ajung. acum regret ca mi am pierdut timpul. dar nu i bai, am mai intalnit un smecher.
Florin Titoveanu
Florin Titoveanu2 ani în urmă
Super atelier ! Daca te incurci la o lucrare sigur o sa ai parte de ajutor !
Succces Panda !!!
Mihai Sandu
Mihai Sandu2 ani în urmă
Un service pentru pasionati, cu o atmosfera faina, un proprietar dornic sa te ajute si cu toate sculele de care ai nevoie.
Luminita Minescu
Luminita Minescu2 ani în urmă
Nu recomand! Neseriozitate, una stabilim la telefon si alta ti se spune la fata locului.
Felipe
Felipe2 ani în urmă
Unic în București. Ai tot ce îți trebuie sa faci proiecte DIY pt propriul auto sau o revizie ca la carte. E suficient spațiu, orice sculă iar atmosfera e super tare. Poți lucra liniștit la mașinuța ta. O sa ma revin, la fel ca și ceilalți, cu alte idei și șurubăreli. E o opțiune extraordinara pt cine vrea sa facă mici sau mari reparații și nu are unde.
Alin stanca
Alin stanca2 ani în urmă
Un loc perfect pentru pasionatii auto si pentru cei ce vor sa isi rezolve singuri micile probleme ale masinii personale !! Un loc minunat cu oameni minunati !
Locații recomandate