/Bucuresti/Service auto

BOZON Group

Splaiul Unirii 148, București, România

BOZON Group
Service auto
4.1
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C478+FM București, România
+40 746 555 444
bozon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
HD Matey
HD Matey2 ani în urmă
Mecanici, sunt foarte profesioniști ⚡
Dragos Matei
Dragos Matei2 ani în urmă
Service mic, înghesuit si murdar.
Nu am primit bon, nici macar o foaie de mana sa imi dovedeasca ca am trecut pe la ei. Au zis ca daca am probleme sa revin ca rezolva.
Elena cucu
Elena cucu2 ani în urmă
am ajuns cu masina la acest service fara pedala de ambreiaj .nu spun ca femeie ce senzatii am avut .a venit un mecanic si a preluat masina mea iar dupa o constatare am aflat ca trebuie schimbata pompa de ambreiaj care un domn de la birou a comandat piesa si au montat foarte repede .inainte sa vin aici am sunat in alta parte si au zis ca trebuie sa schimb ambreiajul si sa o aduc pe platforma noroc ca dumnezeu ma indrumat aici .multumesc si recomand cu caldura pt toate prietenele mele .un service adevarat cu mecanici profesionisti.
Veredimark2012 Veronica
Veredimark2012 Veronica2 ani în urmă
Recomand au rezolvat o problema care persista de 5 luni si mergand in alte 2 locati nu au reusit ... aici a doua zi era rezolvata nu am intrat in detalii dar sunt f multumita si cost rezonabil Recomand
Sam sam
Sam sam2 ani în urmă
Servicii rapide ! pret bun ! Pentru mine personal este f ok !!!
Razva Razva
Razva Razva2 ani în urmă
Nu recomand! Preturi manoperă/piese MARI care oricum diferă in functie de cine te întâmpină la intrare sau suni probat de mine desi auzisem ca se poarta acolo! Incinta foarte murdata si din conversațiile pe care le auzi intre mecanici iti dai seama de profesionalismul lor! Bon nici gand sa vezi si tu cu cat au umflat preturile la piese de garantie nu cred ca are rost sa discutam! DE EVITAT aveti o gramada de variante in zona nu vad de ce sa alegi pe cea mai proasta concluzia nefiind doar a mea
Laurentiu Rotariu
Laurentiu Rotariu2 ani în urmă
Am vazut ca sunt parneteri Autokarma( de unde imi comandasem piesele ), in review-uri sunt oameni multumiti ca s-au respectat programarile si pe deasupra au un review bun de la Tudor Maxim.
Asa ca le-am cautat site-ul si am cerut programare pe whatsapp.
Am ajuns la programare, am anuntat ca am venit si am fost informat ca intru dupa o alta masina in lucru. 1h si jumatate mai tarziu inca asteptam.
Am plecat. Nu am mai putut sa ma las sa astept.
I-am anuntat ca plec.
Mi-au scris politicos ca ma pot ajuta cu o alta programare. Am ras cand am citit.

Am pierdut 1h si jumatate din viata mea asteptand la programare. Timp pe care nu il pot cumpara.
Ti s
Ti s2 ani în urmă
O experiență foarte proastă...cu oameni slab pregătiți care se pricep sa schimbe doar plăcuțe ,discuri si ulei dar cand vine vorba de ceva m.ai complicat intervine indiferența...nepasarea si mana de lucru foarteee scumpă doar doar sa m.ai scoata si ei bani de pe urma ta.Si in cele din urma vine șeful ce.l mare cu o atitudine de milionar si cu masina lui extra scumpa si care spune ca masinile noastre astea de 4-5 mii euro nu pot fi considerate masini.
Locații recomandate