/Bucuresti/Service auto

Marvis Auto Concept - Reparatii Turbine Auto

Bd. Timișoara 50, București 061328, România

Marvis Auto Concept - Reparatii Turbine Auto
Service auto
4.6
419 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GC+M7 București, România
+40 723 980 884
turbineauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Ene
Stefan Ene2 ani în urmă
Profesioniști, recomand cu încredere!
Am fost acolo cu un Bmw seria 5 F10 din 2016, 2.0 xdrive 190cp cu fluierat de turbina si un bazait, am stat de vorba cu Dl. Marvis, care mi-a explicat foarte bine care sunt cauzele si procesul prin care se va repara. In tot acest timp am putut viziona pe monitorul din sala de asteptare toata operatiunea, acestia avand camere in interiorul service-ului (aspect care m-a incantat).
Dupa 5 luni de la reparatie masina merge foarte bine si nu am nici un zgomot.
Va multumesc pe aceasta cale si cu siguranta va voi vizita la nevoie, sper sa nu fie cazul :))
9onut
9onut2 ani în urmă
Am recondiționat turbinala Marvis Auto Concept, dar dupa 9 luni mașina nu mai trăgea corespunzător. Fiind in garanție, am mers pentru constatare. Conform fișei de constatare "supapa vacuum supraalimentare defectă", iar remedierea problemei costa 450ron. La o simplă cautare pe google am constatat că piesa nouă o gasesc la 150ron la un magazin din apropierea service-ului (Prelungirea Ghencea), iar second-hand era undeva in jurul a 100ron. Am refuzat oferta, mi-au montat mecanicii piesa defectă înapoi pe mașină și am mers în alt service.
Acolo s-a constatat "actuator turbo defect", acesta a fost înlocuit de mecanic, dar cand am facut proba tot nu intra turbina. După o analiză mai amănunțită acesta a constat că supapa de sens a fost montată invers. Cu toate cele prezentate mai sus, am reușit să repar mașina la un preț mult mai mic decât la Marvis Auto Concept.
Bogdan Toba
Bogdan Toba2 ani în urmă
Recomand din suflet acest service, am venit cu un Golf 6 1.4 TSI cu o problema la turbina.

Inca de la telefon am avut o interactiune placuta cu personalul, comunicandu mi o estimare a preturilor si a serviciilor aditionale.

Pe scurt: calitate a serviciilor de nota 10, raport calitate-pret nota 10, iar ce am apreciat cel mai mult a fost onestitatea, faptul ca nu s-au aruncat sa schimbe turbina si galeria.Fapt ce m a scutit de 2500-3000 RON.

Pe lung:

Ajuns la service, baietii se apuca de treaba, masoara parametrii de functionare a turbinei si ma roaga politicos sa astept.

Dupa aproximativ o ora cu constatarea deja efectuata, masina iese din service iar mecanicul ma roaga sa mergem sa o testam.
Surpriza, masina avea problema deja rezolvata revenind la parametrii optimi de functionare.
Mihai Serban
Mihai Serban2 ani în urmă
Am fost anul trecut la ei, mai exact 03.09.2020,aveam turbina foarte zgomotoasa și mașina nu mai avea deloc putere, am fost întâmpinat de către dl Marvis care mi-a explicat care au fost cauzele deteriorării turbinei și apoi în ce constă procesul de recondiționare.
Am luat mașina de la aceștia, toate bune, mașina nu mai avea zgomote la turbina și își revenise, mergea perfect.

După un timp în care mașina a și stat, mi-a apărut din nou un altfel de zgomot la turbina, mai exact aceasta nu descarca presiunea, am contactat din nou Marvis, turbina fiind în garanție.
Am fost întâmpinat din nou de către dl. Marvis, mi-a explicat și de data aceasta care au fost cauzele care au dus defectarea turbinei (aceasta nu era defecta, era doar imbaxita de funingine), aceștia au demontat turbina, au curățat tot, au pus-o înapoi pe mașină aceasta funcționează ca și nouă, asta fără niciun cost suplimentar, totul pe garanție.

Țin sa precizez ca ambele procese au fost finalizate în aceeași zi, iar personalul foarte cum se cade și primitori.

Recomand tuturor serviciile acestora.
Adrian Gabriel
Adrian Gabriel2 ani în urmă
Am inlocuit vechiul corp de turbina(poze) la recomandarile domnului Marvis, deoarece aveam fum de esapament din cauza unui joc in bucsa de la geometria variabila iar problema nu se putea rezolva decat daca se inlocuia tot corpul turbinei din cauza ca toate erau dintr-o bucata. Decizia a fost una excelenta fiind foarte multumit , mi s-a inlocuit si uleiu , filtrele si garniturile pretul fiind unul extrem de ok iar viteza de executie a lucrarii una imoecabila.
Catalin Ghiza
Catalin Ghiza2 ani în urmă
Oamenii sunt corecți ,amabili . Prețul constatare mi se pare cam scump 150.0 lei . Și pune doar un tester pe ea o ridica și o inspectează . Timpul de execuție 2 zile .. Foarte mult . Schimbați detaliile de pe site cu Reparatii in 3 h.
Mi sa cerut un preț destul de mare la reconditionarea turbinei.Plus dea lata nu mi se oferă garantie deoarece mașina are un soft cu 40 CP. Mai mult .
Mâna de lucru 550.0 nu ar fii exagerata dar reconditionarea turbinei și timpul de execuție foarte mare .
Nu se merita .🤷🏽‍♂️
Bogdan Girdea
Bogdan Girdea2 ani în urmă
Am mers dimineata pentru o verificare turbina bmw E81 2011. Turbina era in parametri. Norocul meu ca baietii au observat fulia de la vibroken mancata de rugina si plesnita si m-au sfatuit sa o schimb urgent. Pana seara si fost schimbat tot (fulie, role, curea, etc). Cei care au facut lucrarea mi-au spus ca am avut mare noroc cu cei care mi-au atras atentia. Multumesc
Sebastian Radu
Sebastian Radu2 ani în urmă
Extraordinar de seriosi! Cu toate ca o intamplare nefericita a facut sa se deterioreze o piesa la
montaj, care nu tinea de turbina, s-au dat peste cap sa rezolve situatia in cel mai rapid timp posibil. Jos palaria, recomand!
Locații recomandate