/Bucuresti/Service auto

AutoK9 RMV SRL

Șoseaua Vitan-Bârzești nr. 5-7, București 042121, România

AutoK9 RMV SRL
Service auto
4.4
210 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XV+Q9 București, România
+40 21 317 3737
autok9.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Marcu
Andrei Marcu2 ani în urmă
Un service 100 la 100% de evitat din orice punct de vedere...
Gibbs1242
Gibbs12422 ani în urmă
Rapid si profesionalism. Am fost pentru revizie GPL si o mică reparație, totul s-a desfasurat rapid bine. Recomand!
Arrina Janina
Arrina Janina2 ani în urmă
Sunt încântată, de acest service minunat.
Personalul ,deosebit de primitor și rezolvă orice problemă ,legată de mașină. Mulțumesc din suflet ,că am găsit, asemenea colecti ,cu o pregătire profesională deosebită și un devotament mai rar întâlnit. Începând de la primirea în unitate ,până la achitarea facturii .Totul merge perfect.
Sunt foarte, foarte mulțumită.🍀🌺🥰
Alin Alin
Alin Alin2 ani în urmă
vopsit 2 elemente unul iesit decent, altul rau de tot. schimbare filtre decent, pret usor mare. ultimele 2 experiente teribile. Ultima reparatie extrem de scumpa si slaba iar a2-a experienta nici nu mai merita mentionata (total neprofesionist, atitudine de tip baiatul, stiu pe cineva, etc). am renuntat la ei. Raportat la calitate preturile sunt enorme. UPDATE: !!! Am sunat la ei pt o revizie si nu au om sa schimbe filtru de combustibil ca nu porneste masina :)))))))) oamenii astia sunt bomba
Virgiliu Parvu
Virgiliu Parvu2 ani în urmă
Sunt ok că și service, preturile nu neapărat ok, dar ce m-a deranjat este că mi-au schimbat bateria mașinii cu una dărâmată de la ei, care m-a lăsat în drum după 2 sapt, când mi-am dat seama că nu mai am bateria mea. Am fost sa îmi schimb bielete și arcuri și mi-au zis că le-au schimbat, mi-au aratat niste vechituri care au zis că sunt ale mele și apoi peste câteva luni am fost la un alt service, unde de-abia aici mi-au fost schimbate. Nu ii recomand deloc! 😡
Vlad Nanie
Vlad Nanie2 ani în urmă
Mecanici profesioniști, de încredere. Foarte mulțumit
Dorian
Dorian2 ani în urmă
Un service pe care îl recomand cu încredere. Am avut mai multe probleme la mașină și s-au rezolvat. Oamenii sunt atenți și știu ce fac, lucrează prompt și bine. Am vopsit, am înlocuit elemente de caroserie, am reparat electrice, am reparat/schimbat distribuție și ambreiaj. Totul super ok. Recomand cu drag.
Cristian Florin
Cristian Florin2 ani în urmă
Acest service chiar își respectă clienții. Se respecta orele de programare, iar respectivii mecanici chiar își fac datoria foarte bine. Personalul îți explică și arată tot ceea ce trebuie ( nu pleci dezinformat de acolo ). Este cu mult peste nivelul acelor service-uri de cartier, dovada fiind și proiectele pe care le au și le duc la bun sfarsit . Recomand cu toată încrederea acest service, nu vei fi nemultumit/a.
Locații recomandate