/Bucuresti/Service auto

SC Global Migro Service SRL

Șoseaua București-Măgurele 17, București 051431, România

SC Global Migro Service SRL
Service auto
4.6
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
92XX+6J București, România
+40 722 707 086
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu Ciobanu
Radu Ciobanu2 ani în urmă
Am întrebat cât mă costă să schimb ambreiajul la un Renault scenic 2 și mi-au cerut 700 lei kit ambreiaj,fara rulmentul de presiune și 700 manopera.Daca te uiți la ei pe site,mana de lucru costa de la 100 lei ora și acuma ori au pus la mine mana de lucru 200-300 ora ori le ia 7 ore sa schimbe un kit ambreiaj?NU RECOMAND ACEST SERVICE!!!!!
Madalina Mihai
Madalina Mihai3 ani în urmă
De mai bine de 10 ani sunt clienta fidela. Orice problema am avut cu masina baietii au rezolvat-o. Nota 10+++
Mariusantonie1
Mariusantonie14 ani în urmă
Servicii de calitate ! Cu privire la costuri, mi se par chiar bune, avand in vedere ca sunt niste profesionisti .. cei carora nu le convin preturile, sa stiti ca nu va obliga nimeni sa va faceti reparatia aici .. parerea mea ... cat despre personal, cu mine toata lumea a fost amabila ... probabil si eu am fost la fel de amabil cu ei ... dai respect, primesti respect ... Multumesc intregii echipe , voi reveni oricand cu placere !
Bogdan Cristian Blanda
Bogdan Cristian Blanda4 ani în urmă
Am fost pentru a face geometria mașinii. Vine un domn mecanic pe nume Bogdan, foarte amabil și se apucă să lucreze la mașină. Între timp apare un alt domn, pe numele sau Adi care îl întreabă pe dl Bogdan de ce a venit sa îmi facă geometria și a plecat din service....
După ce merg în teste cu mașina constat ca dacă iau mâna după volan ma aruncă în gard! Revin la dl Bogdan ptr a îmi rezolva problema moment în care intervine dl Adi care se baga sub mașina și îmi spune ca trebuie sa schimb bucșele de la bascule și bieletele antiruliu după care să revin și nu voi mai plăti tot tariful ptr geometrie.
Normal mi se părea să mi se spună din prima că nu se poate și nu să îmi ia 100ron ptr a rămâne cu o mașină care din neatenție poate devia de pe drum.
După ce am schimbat totul m-am întors moment in care mi-a spus dl Adi că nu se poate să îmi facă geometria și sa revin luni la 08.30AM.....
Am mers în altă parte și mi-am rezolvat problema.
Ultima vizita în acest service.
Imi pare rău ptr dl Alex pentru că nu știe să își aleagă oamenii...
George stanciu
George stanciu4 ani în urmă
Cred ca este unul dintre cele mai bune service-uri din Bucuresti, care au licenta si pentru ITP. Am renuntat la service urile Honda, din cauza preturilor si a timpului de reperatie si am ales sa merg cu masina la ei si mi-au rezolvat problemele in timp util. De atunci, pe langa service, imi fac toate verificarile la ei. Recomand cu caldura!
Maria Raluca
Maria Raluca4 ani în urmă
Multumita in totalitate, o echipa dinamica de profesionisti. Detin un autoturism mai vechi cu destule probleme. Mecanicul care s-a ocupat de masina mea a avut amabilitatea sa-mi explice principiul de functionare al unei piese pentru care eu am ajuns in service s-o schimb. Am avut posibilitatea sa stau langa masina pe tot parcursul constatari facute.
Recomand
Sava Mihai
Sava Mihai4 ani în urmă
Daca puteam sa dau "0 stele" o faceam. Am fost pentru ITP, mi-au repetat testul de 2 ori pentru ca apoi sa-mi spuna ca nu le functioneaza serverul de la RAR si ca trebuie sa astept pentru a face a 3-a oara testul. Au facut verificarea de atatea ori fara sa vada daca functioneaza sistemul. Mi-au verificat si ultraverificat pe rampa o masina noua cu 20.000 de km, mi-au murdarit cartea tehnica(umbla cu mainile murdare pe acte), pentru ca apoi sa vad ca la cum au montat cricul, au zgariat si sub masina. Am pierdut 2 ore pt un ITP. De evitat!
Generatoare de Curent Electric
Generatoare de Curent Electric4 ani în urmă
Mecanici foarte profesionisti, o locatie care merita vizitata daca vrem o masina second hand buna. Un service de calitate, am reparat mai multe masini aici si de fiecare data am plecat multumita. Un raport calitate/pret foarte bun.
Locații recomandate