/Brasov/Service auto

Gift Criscat S.R.L. - Aer Conditionat Brasov - Climatizare Auto - Camera Frigorifica

Strada Timiș Triaj Nr.6, Brașov 500240, România

Gift Criscat S.R.L. - Aer Conditionat Brasov - Climatizare Auto - Camera Frigorifica
Service auto
4.4
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ7V+WM Brașov, România
+40 733 858 833
climatizarebrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin
Florin2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate.. Preturi acceptabile. Recomand
N B
N B2 ani în urmă
Prin această recenzie nu doresc să pun sub semnul întrebării eventualul profesionalism al acestor băieți, ci pur și simplu comportamentul față de client care lasă de dorit.

Am ajuns aici cu lipsă freon în instalația mașinii. Vine un domn (nu știu care este funcția lui acolo, dar prea făcea pe șmecheru' cu țigara în mână tot timpul), deschide capota și îmi spune că incarcarea costă 800 RON (fiind freon ecologic). Din prima secundă nu mi-a plăcut aroganța cu care întâmpina el clienții p'acolo (era coadă mare la încărcări), ne lua la modul: ‘ai bani‘? În fine, așa se întâmplă când vezi ca merge afacerea...

Fiind un preț la care nu mă așteptam mai deloc (adică nu eram pregătit financiar la momentul respectiv), i-am rugat să verifice dacă sunt pierderi. Nu mi s-a părut logic să încarc cu 800 RON și după care eventual să pierd tot. Că doar și ce era în mașină s-a dus pe undeva dacă e s-o luăm logic. După câteva minute am băgat mașina și domnul respectiv a constatat în niciun minut că nu are destul freon (nu zău?). Și că nu se poate verifica dacă sunt pierderi fără să încarc cu freon (ba se poate, și mă refer la pierderi, nu să-mi spună exact unde, că asta stiu că nu se poate fără încărcare).

După cele nici 60 de secunde, m-a întrebat încă o dată dacă încărcăm sau nu (suna cam așa: ‘facem incărcarea sau dispari că nu avem timp de tine’), răspunsul evident era: NU și mi-a cerut 50 RON. Asta știam de dinainte că 50 costă constatarea, doar că el a constatat ceva ce știam deja ... în fine, de abia așteptam să ies de acolo. Parcă era și dezamăgit că nu vreau să încarc, spunea acolo la colegi că nu vrea să încărcam (păcat că nu pot reda și tonul cu care mi s-a vorbit). Pleacă cu banii, iar eu așteptam lângă mașină să se întoarcă cu bonul fiscal ... el s-a întors cu un odorizant de mașină (suna cam așa: ‘ia de aici un brăduț și cară-te în sloboz’). Am crezut că-mi pică fața când ăla a venit cu odorizantul, jur.

Băieți, suntem în 2021. Deși nu aș vrea să mă mai întorc aici sub nicio culoare, dar poate o voi face într-o zi cu cineva de la ANAF. Promit că nu o să vă dați seama, ca va fi sub acoperire, civil. Să vedem dacă mai dați odorizante în loc de bon ... și dacă încărcam freon de 800 RON? Probabil îmi dădea 3 `brăduți‘.

P.S.:
Apropo, la reprezentanță încărcarea cu acest tip de freon + verificare scurgeri costă 550 RON, asta așa că sunteți voi șmecheri. Dar nu-i ăla prost care cere ci care dă.
Viorel Serban
Viorel Serban2 ani în urmă
Oameni dedicați care identifica usor problemele. Preturile sunt acceptabile. Am umblat prin mai multe service-uri si nu am reusit sa identific problema. La ei in 5 minute sa pus verdictul ,,radiatorul,,. Am schimbat radiatorul si pana in acest moment totul este ok. Voi reveni cu un noi informatii dupa ce va mai trece ceva timp.
Stefan razvan banica
Stefan razvan banica2 ani în urmă
Cand ai probleme cu instalația de aer condiționat mergi la Cristi! Profesioniști în sisteme frigo si aer condiționat, indiferent ca este vorba de instalații auto, casnice sau industriale! Calitate si satisfacție garantată!
Denisa Sovre
Denisa Sovre4 ani în urmă
Dacă nu Știați, aceasta firma lucrează și online. Din păcate sunt total neprofesioniști și neserioși. Am plasat o comanda care a venit. Pana aici toate bune. Dar pe cand am făcut comanda retur pentru ca acel produs nu era bun, surpriza: aceasta nu a mai venit. Mi-au dat un număr de awb fals, am ajuns sa discut și cu firma de curierat ce a trimis produsul. Pana la urma, cu ajutorul acesteia am reușit oarecum sa ii “conving” ca nu au trimis nimic, desi ei știau prea bine asta. Nu am crezut ca exista oameni cu atâta rea-voința, dar se Pare ca exista. Așa ca atenție la comenzile plasate online cu eu. NU LE RECOAMND!!
Andra carbunaru
Andra carbunaru5 ani în urmă
Montaj defectuos, neseriozitate, un singur numar de telefon disponibil care este inchis.

Detalii montaj defectuos:
Toata apa curge pe pervazul vecinului. Asta este a treia zi in care astept echipa tehnica pentru modificare, timp in care ma tot mintiti cu noi termene. In tot acest timp stau la 27 de grade. Iar telefonul dvs este tot inchis.
Tot de montaj defectuos as putea spune si ca m-ati lasat cu 4 gauri imense in perete.
Teo Coman
Teo Coman2 ani în urmă
Impresionant, am fost pentru verificare compresor clima Volvo S60, au verificat instalația, au inlocuit/completat cantitatea de freon și ulei, dar au constatat că e dus compresorul, motiv pentru care mi-au spus că nu mă costă nimic. Pe bune?
Am mai întrebat o data, nu eram sigur că aud bine. Ce sa zic, mulțam fain.
EI A
EI A2 ani în urmă
Recomand!

Am fost pentru verificare si umplere freon la masina. Angajati amabili si preturi bune. Va multumesc
Locații recomandate